BitShares Forum

Specific Projects => Muse/SoundDAC => Topic started by: joele on August 08, 2017, 05:28:41 pm

Title: Withdrawing my MUSE but not get any
Post by: joele on August 08, 2017, 05:28:41 pm
I'm withdrawing my MUSE in bitshares DEX but I'm not getting any.
It's a correct MUSE account name.
Is there a delay in withdrawing MUSE?
Title: Re: Withdrawing my MUSE but not get any
Post by: robrigo on August 08, 2017, 10:39:04 pm
It doesn't work if you send less than the gate fee of 20 OPEN.MUSE. An issue has been filed: https://github.com/bitshares/bitshares-ui/issues/231
Title: Re: Withdrawing my MUSE but not get any
Post by: Riverhead on August 09, 2017, 06:57:59 pm



There has been real issues lately with Open.Assets and it's getting worse. My first issue took a few days to resolve, then a week or so, and now I'm at over a month on my third issue. If you withdraw Open.Assets it is either instant or in purgatory for an unknown amount of time.


Welcome to purgatory - at least it's warm here :).
Title: Re: Withdrawing my MUSE but not get any
Post by: Musewhale on August 09, 2017, 11:17:35 pm
If you fill out the address correctly, it will only take three seconds to reach the account +5% +5% +5%
Title: Re: Withdrawing my MUSE but not get any
Post by: Riverhead on August 09, 2017, 11:38:45 pm
If you fill out the address correctly, it will only take three seconds to reach the account +5% +5% +5%
When it works it's awesome. If something goes wrong you're hosed.

Sent from my SM-G935T using Tapatalk