Author Topic: [ANN] MMCPool.com - GPU,CPU(yam) - The Awesomest Pool!  (Read 145283 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline miner

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile

how to write the .bat? can you set an example for me, cuz english is not my first language :'(

its easy

just edit yam-mmc.cfg or  yam-pts.cfg depends on your mining coin, then just run miner with 1 of these commands:

yam --config yam-mmc.cfg
yam --config yam-pts.cfg

Offline jorneyflair

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 21
    • View Profile
Amazing - I've got an i7 3700 that was seeing 4 hpm at 100% with 1GB

Now, it's running with 6 cores - 75% with 6GB and it's nearly 9HPM.

I imagine that if switch off hyperthreading and run it with 4cores at 4GB I'll get the best results and upto 12HPM?

I'm baffled, amazed, grateful and awed. What did you do? How is this possible? Can the same optimization be made for GPUs or have you put CPUs back on an equal footing long term?

how to write the .bat? can you set an example for me, cuz english is not my first language :'(

Offline miner

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
sorry, was still testing.

there 8 threads using
all 12gb ram were free
hugpages enabled/disabled  - no difference

and now, sth new :D miner doesnt start anymore with  aesni on anymore
and with off shows the same msg X_X

i tested on all my win2008/2012 servers
all have the same, miner closed, or this erroe

Offline yvg1900

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 198
    • View Profile
  • BitShares: yvg1900
Info you provided is simply not enough to assist you.

How many threads are you running? Is AES-NI enabled? What are compat check messages and pool connection states? How much RAM is free before miner start? Is hugepages enabled or has warning?
Follow @yvg1900 on Twitter for yam miner updates and support

Offline miner

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Code: [Select]
MMC Agg. SPM: 0.000, HPM: ?; Rnds C/I: 0/0, Don. C/I: 0/0; Cfg/Thr SPM: 0.000/?,
 Cfg/Thr HPM: ?/? 0 rnds AV=1, ART=?
  work.mmcpool.com: On-line, Shares Submitted 0, Accepted 0


can nyone help it run  ???

cpu is 100% in user, but mmcpool shows miner no t connected and stat is like above after 20 min
it is win2012 / AMD K10 / 12GB ram

edit: i tested all optimized versions, no success yet x_X
« Last Edit: January 13, 2014, 03:32:19 pm by miner »

Offline chida

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 77
    • View Profile
Code: [Select]
13:51:31.013 [GPU0] Platform: Intel(R) OpenCL
13:51:31.013 [GPU0] Device: Intel(R) HD Graphics 4000
13:51:31.013 [GPU0] Total device memory: 1624 MB
13:51:31.013 [GPU0] Maximum buffer size: 406 MB
13:51:31.013 [GPU0] Cannot use the device! Maximum buffer size is less than 1024
MB
13:51:31.013 [GPU1] Platform: NVIDIA CUDA
13:51:31.013 [GPU1] Device: GeForce 610M
13:51:31.013 [GPU1] Total device memory: 2048 MB
13:51:31.013 [GPU1] Maximum buffer size: 512 MB
13:51:31.013 [GPU1] Cannot use the device! Maximum buffer size is less than 1024
MB
13:51:31.013 [GPU2] Device not found
13:51:31.013 Started 0 miner threads

nooo    :'(
BTC: 12A5tZgivCa7BVF4YbQdtSedFzanpCbupb
MMC: MBayoLj9WEWTsCk8n45G37tDSSJP2Dd9k5
PTS: PiVUjNkwk6VKrKWCMtA7NkqFhfkqR5pnCS

Offline tempname

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
It like others,how to set parameter ,I want use less GPU ,my gpu 3G RAM when I open MMC gpu miner,I can't do anythings else
,also I can use computer to do other things

Offline agran

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 93
    • View Profile
With the new coin miner fully justifies its name.  :)
MMC: MEKdGj95hNjuYn8xiw4iz1iQUQGA47UBMB | BTC: 1agran1xQ4Nwiqv1qegBDF6kqZdfESMUG

Offline agran

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 93
    • View Profile
in linux hugepages switch on:
Code: [Select]
echo always > /sys/kernel/mm/transparent_hugepage/enabled
MMC: MEKdGj95hNjuYn8xiw4iz1iQUQGA47UBMB | BTC: 1agran1xQ4Nwiqv1qegBDF6kqZdfESMUG

Offline miner

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
..... 300% improvement over bundled miner, with CPU cycles to spare. Wow.
*edit - huge page support enabled for this test, but 2 threads complaining they cannot use - assume I need a different OS or more memory.

here too, still cant run it on windows2008 r2 8GB ram/ i7 950 it gets freezes and close.

but  running it on my laptop windows 8.1  / i5 3230M / 8GB ram (just for test :P )

was : with 4 threads: Stats: 1.237 hash/min
IS: HPM: 3.545/0.8862


8 GB is a strict minimum for huge pages to work. You need more RAM. In the meantime I decided to implement some more perf opts, but it will take some time. Every next opt is more complex than prev one.

Anyway, enjoy :-) As promised, it closes gap with GPU miners a lot.

Follow @yvg1900 on Twitter to get updates on performance mining software

extremely fast now, rock on yvg  ;)

going to replace all miners with new one

will post more stat with more CPUs soon  :D

Offline Djemi

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 30
    • View Profile
Yvg, good work guy as always!
It works for me but it allocate 1Gb memory per thread so in my scenario (24 thread, 12gb) I can only start 8 thread option and gives me less performace that the 24 threads old miner version.
Is there any chance to set 3 threads work on the same 1gb memory blocks?
I think I can get an huge performance increase if it is possible.
Thanks anyway for awesome work!

Offline yvg1900

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 198
    • View Profile
  • BitShares: yvg1900
8 GB is a strict minimum for huge pages to work. You need more RAM. In the meantime I decided to implement some more perf opts, but it will take some time. Every next opt is more complex than prev one.

Anyway, enjoy :-) As promised, it closes gap with GPU miners a lot.

Follow @yvg1900 on Twitter to get updates on performance mining software

Follow @yvg1900 on Twitter for yam miner updates and support

Offline FreeTrade

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 700
    • View Profile
Report from my test machine -

i7 3700 / Hyperthreading enabled / 8GB

Running 7 processes / av1 / 7GB

9.585 HPM - 300% improvement over bundled miner, with CPU cycles to spare. Wow.


*edit - huge page support enabled for this test, but 2 threads complaining they cannot use - assume I need a different OS or more memory.
« Last Edit: January 13, 2014, 06:58:55 am by FreeTrade »
“People should be more sophisticated? How are you gonna get that done?” - Jerry Seinfeld reply to Bill Maher

Offline miner

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Another new miner,

Big stat, Most better performance:

and more surprise

Will mine 2 rounds for miner developers to support development of the next version
Share found while mining for developers


How much time will be rounds :-?
« Last Edit: January 13, 2014, 04:36:10 am by miner »

Offline billgeo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
    • View Profile
.

NICE CPU MINER!!!

Any data from AMD A8 / A10 users out there?!?!


yvg1900, thank you!

--------------------------------

Hey all, I'm happy to announce the release of the GPU miner for MMCPool.com!
Download now: http://dl.mmcpool.com/gpu/mmcpool-gpu-miner-windows.zip (Windows, BETA!)

Please, share your feedback.

Thats great!
Any comparisons against 1gh GPU miner?
« Last Edit: January 13, 2014, 12:37:23 am by billgeo »
10 kinds of people...