Author Topic: OpenLedger - Kraftfuld Finansiel Platform for Virtuel Valuta  (Read 3856 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.


Offline openledger

  • Board Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1112
  • Blockchain powered, people driven
    • View Profile
    • OpenLedger.info - Blockchain Solutions, Services and Products for Businesses
  • BitShares: ccedkbts
OpenLedger - Kraftfuld Finansiel Platform for Virtuel Valuta, og et Fremtidens Overflødighedshorn af Muligheder for Globale Investeringer!Ved hjælp af en kombination af teknologier indenfor den digitale valuta industri giver OpenLedger den enkelte bruger mulighed for en lynende hurtig handel uden loft og deraf medfølgende volumen og markeds dybde. Den tilbyder en helt ny måde at udføre finansielle tjenesteydelser på, og sågar på en fuldt transparent og decentraliseret platform med en form for multi-signatur konti og hvor den eneste du står til ansvar for er dig selv!OpenLedger.info, en længe efterspurgt finansiel platform for virtuel valuta udført på en måde for hele verden at bruge, blev nævnt i det internationale medie Forbes Magazine den 16. september og på samme tid præsenteret for den øverste ledelse af industrien for penge overførsler som f.eks Moneygram, World Remit og Ria Money Transfer, i et virtuel valuta panel bestående af Dansk bitcoin børs CCEDK, verdens måske største formidler af bitcoin, BitPay og Jon Martonis, den tidligere formand for Bitcoin Foundation på et ”Global Money Transfer Summit 2015” topmøde i London, Canary Wharf på Level39, der betegnes som Europas største teknologi accelerator for finansiering, cyber-værdipapirer og fremtidige IT-virksomheder, og som ligger højt oppe inde i ”One Canada Square” bygningen i Dockland finansdistriktet.

Start dato for lancering
Dagen for lancering af denne finansielle platform er den 13. oktober 2015, du kan dog allerede nu skrive dig op på OpenLedger velkomst side, og tage del i at gøre denne platform til det foretrukne sted at gøre dine handler i fremtiden, hvad enten det nu er virtuel valuta, aktier, guld og sølv eller andet du har lyst til at handle med. Du vil med tiden kunne finde alt på denne platform hvor det kun er fantasien der sætter grænser for hvad der kan handles.Hele den digitale valuta industri udvikler sig med lynende hastighed. For fem år siden var 10 minutters transaktions tid for decentraliseret penge overførsel revolutionerende. Nu har en nyere generation af teknologier indenfor den digitale valuta fundet en løsning hvor de tilsammen bringer principperne tættere på deres logiske konklusion og tilbyder at nedrive hvad der måtte restere af forhindringer for en general accept og tilpasning.Bygget på den digitale valuta Bitshares 2.0 platform, med dens tilførte #powerhouse” fra noget der hedder Graphene toolkit, søger OpenLedger at løse de problemer med høj hastighed, stabilitet, sikkerhed og gennemsigtighed som eco-systemet stadig mangler. Og resultatet er noget nær bemærkelsesværdigt og imponerende.Til forskel for de fleste børser hvor man gemmer dine private nøgler krypteret på deres servere, har hver bruger på OpenLedger selv direkte adgang til sine nøgler og ingen andre, så alle midler forbliver under egen kontrol selv når du handler med dem!

Quote
user <-> browser with wallet <--internet--> full-node to access data <----> P2P BitShares network

Ingen kan annullere en handel eller fastlåse din konto. Tilsvarende er alle børser’s midler at finde på BitShares blockchain fuldstændig gennemsigtig og kan derfor blive revideret af enhver, når som helst.  Sammenfattede totaler af ordrebøger mellem børser betyder større likviditet og dybde end hvis det kun havde været fra en enkelt, hvilket på sigt vil sige at jo flere børser og udbydere under samme platform, jo bedre for brugeren, og bedre for udbyder også da man har noget at tilbyde. Alt dette til trods er platformen super hurtig – OpenLedger tilbyder 100.000 transaktioner per sekund og til sammenligning kan nævnes tilsvarende hastighed på NASDAQ.

Ved hjælp af platformen, kan du handle forskellige digitale aktiver fastlåst til en fastsat værdi fra markeder rundt om i verden. Lave gebyrer og høj likviditet betyder bedre renter og lavere risiko. Midlerne du handler for kan beholdes som BitUSD for stabilitet; og når du er færdig med at handle kan du få dem udbetalt, til hård valuta som USD, EUR, CNY eller DKK svarende til en normal pengeoverførsel, eller til en Ripple betalingskanal, via PayPal eller til NanoCard - et betalingskort, der konverterer Bitcoin til hård valuta når du har brug for det. Eller du kan oprette Smart Kontrakter, der udfører en finansiel transaktion automatisk, når visse betingelser er opfyldt.

Henvisnings system / Referral program
Hvad der motiverer én yderligere for at bruge denne platform er det nye henvisnings system hvor du henviser dine venner, forretningsforbindelser og bekendte til denne platform og får andel i alle transaktioner de måtte foretage sig fremadrettet resten af livet, og dette system er med til at give en hurtig indtjening og forøgelse af værdi af den til enhver tid eksisterende database over brugere.

Det er smukt simpelthen fordi bruger basen på dette tidlige tidspunkt er baseret på forskellige grupper af mennesker med forskellig demografi. Så der er en smule overlapning men stor synergi, og er på den måde et perfekt scenarie for gensidigt og fordelagtigt samarbejde alle brugere imellem.

Bitcoin justerede i sin tid incitamenterne for en enighed om et fælles register, en såkaldt ledger, men med den kommende Bitshares 2.0 justeres alle nødvendige incitamenter for på den måde at udbrede en ny type sund valuta i den eksisterende økonomi, og denne Bitshares 2.0 bliver tilgængelig via OpenLedger, officielt anerkendt af BitShares som den eneste webwallet version af Bitshares hvor man kan få adgang via hård valuta som USD, EUR, CNY og DKK.

Alle markeder er rentable og afhængige af det netværk af folk som det nu engang består af. Enhver med indflydelse i et netværk af mennesker kan nu tjene penge på deres forbindelser på en måde der forbedrer effektiviteten af allerede ønskelige og værdsatte tjenester inden for samme økonomi.

Eksempler er mange, men her nogle enkelte for bedre forståelse:

*  Kendisser har fans, der allerede ønsker et symbol(en token) på påskønnelse eller et tegn på at de er loyale fans.

*  Bankerne har kunder, der ønsker at få en bedre og hurtigere adgang til deres konti.

*  Musikere har en fanbase og en måde at få den fortjeneste som de fortjener fra streaming tjenester (PeerTracks).

*  Butiksejere har regelmæssige kunder og impuls køb handel at tiltrække.

*  osv osv

Quote
BitShares er ikke nyt og forvirrende, men udfører i stedet nødvendige og allerede eksisterende tjenester på en mere effektiv og gennemsigtig måde.

Fagre Nye verden
Konsekvenserne af dette er på mange måder virkelig utroligt. Det har potentiale til at bringe virtuel valuta til almen brug og for hele verden at nyde godt af, og på samme tid at udnytte den magt og de fordele denne geniale nye teknologi tilbyder uden at blive eksponeret for risici.


Nedenfor en user story på engelsk    
   
New York Wall Street broker Joseph Msumbe is looking to place the last 10% of his portfolio in a profitable project. One day he decides to test a new platform everybody has been talking about called OpenLedger. OpenLedger is a financial platform for cryptocurrencies on which you are able to trade assets across the entire world’s stock markets in the matter of seconds.

In his first week’s trading on the Openledger platform Joseph manages to close some great deals and make a large amount of money. He decides to send part of this week’s profit back to his family in Kisumu, Kenya. With the click of a button the money is now in his wife’s bank account, thanks to a collaboration between a crypto service and a global remittance company, ready for her to do with it as she wants. Joseph’s wife, Katarin, has her own NanoCard, denominated in EUR as well, so she is able to pay her rent and bills either via her bank or via her bitcoin debit card.OpenLedger: powerful, fast, international money

Not to forget Joseph himself: after sending money back to his wife he decides to go downtown to cash out a few dollars with his NanoCard, this time denominated in USD. He uses the same card an hour later to pay for his dinner at the local Sushi restaurant. All funds for trading and spending originate as BitUSD from his OpenLedger wallet, securely located directly on the blockchain. The BitUSD funds all of his costs instantly - when a transfer is made, when cash is withdrawn from an ATM, and when he pays the restaurant. In each case, his wife can even receive an SMS for her to confirm according to the integrated multi-signature account procedure – ensuring that Joseph doesn’t overspend even when trading is going well and above expectations!

Verden, som vi nu kinder den ændrer sig hurtigt. I løbet af nogle få år kan vi måske ikke længere genkende de finansielle tjenester som de forekommer i dag. For mere information om OpenLedger, besøg www.OpenLedger.info.

Køb af BitShares, BitUSD eller andre virtuelle valutaer
Hvis du skulle have interesse i at købe BitShares som denne platform er baseret på som en investering eller fremtidigt betalingsmiddel eller BitUSD, en valuta fastlåst til USD, så er begge og mange flere tilgængelige på den danske bitcoin børs CCEDK som også er OpenLedger sponsor og partner i dette projekt.

Af andre artikler der vedrører OpenLedger kan nævnes nedennævnte:

OpenLedger Taking Off Oct 13th with BitShares 2.0 Engine
http://allcoinsnews.com/2015/09/22/openledger-taking-off-oct-13th-with-bitshares-2-0-engine/

Bitcoin Exchange CCEDK Unveils 'Groundbreaking' Crypto Platform At Global Money Summit
http://www.forbes.com/sites/rogeraitken/2015/09/16/bitcoin-exchange-ccedk-set-to-unveil-groundbreaking-crypto-platform-at-global-money-summit/

The world’s first decentralized fintech exchange OpenLedger unveiled at Global Money Transfer Summit in London on E39, Canary Wharf
https://www.linkedin.com/pulse/worlds-first-decentralized-fintech-exchange-unveiled-global-boesing?published=u

OpenLedger - the most powerful crypto-financial platform in the world?
https://bitscan.com/articles/openledger-the-most-powerful-crypto-financial-platform-in-the-world

Money Services in the Coming Decade - You’ve Got to Treat it Like a Lady.
http://iamtn.blogspot.dk/2015/09/money-services-in-coming-decade.html

The world’s first decentralized fintech exchange OpenLedger unveiled at Global Money Transfer Summit  http://blog.openledger.info/2015/09/18/the-worlds-first-decentralized-fintech-exchange-openledger-unveiled-at-gmts2015/
OpenLedger blockchain in services and solutions - https://openledger.info
BitShares explorer: https://bitsharescan.com
BitShares commitee member since 2015