Author Topic: Συζήτηση με τον Ronny Boesing τον ιδρυτή του CCEDK  (Read 635 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline killerjoegreece

 • Newbie
 • *
 • Posts: 10
  • View Profile
Μια συζήτηση με τον Ronny Boesing, Ιδρυτή και Διευθύνων Σύμβουλο του ανταλλακτηρίου CCEDK.Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ανταλλακτηρίου CCEDK Ronny Boesing

Το Δανέζικο ανταλλακτήριο ψηφιακών νομισμάτων CCEDK ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα την έναρξη του νέου της ψηφιακού νόμισματος που ονομάζεται Obits, οι κάτοχοι των οποίων θα ανταμειφθούν με ένα μερίδιο των εσόδων του ανταλλακτήριου. Το ανταλλακτήριο είπε ότι το νόμισμα θα φιλοξενείται σε ένα αποκεντρωμένο οικονομικό σύστημα που ονομάζεται OpenLedger, το οποίο είναι η βασική πλατφόρμα του BitShares 2.0.

Ο Carlo Thomas του CoinReport πήρε τη συνέντευξη αυτή απο τον Διευθύνων Σύμβουλο του CCEDK Ronny Boesing. Μίλησαν, μεταξύ άλλων, για την ίδρυση του CCEDK, όπου η ιδέα ενός συστήματος ψηφιακού χρήματος και διανομής κερδών προήλθε από την ενσωμάτωση νέων πηγών εσόδων.

Η Πρώτη ενασχόληση με τα ψηφιακή νομίσματα

Ο Ronny είχε εκτεθεί για πρώτη φορά στα ψηφιακή νομίσματα, τον Ιανουάριο του 2014, οπότε και είχε ολοκληρώσει το προγράμματο των 3 ½ χρόνων για το πτυχίο του στη Διοίκηση Τεχνολογίας. "Για πρώτη φορά απέκτησα γνώση των κρυπτονομισμάτων όταν κάποιοι συμφοιτητές μου από την ομάδα μελέτης του πανεπιστημίου μου άρχισαν να μιλάνε για το Bitcoin και το Litecoin", δήλωσε ο Ronny.

Μετά την πρώτη φορά που άκουσε για τα ψηφιακά νομίσματα, ο Ronny επανασυνδέθηκε με έναν παλιό του φίλο. «Ήταν δύσκολο να με βρείς εκείνη την εποχή, γιατί δούλευα 34 ώρες τα Σαββατοκύριακα ως σερβιτόρος σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων που ονομάζεται Ruths, ένα ξενοδοχείο βόρεια της Δανίας περίπου 110 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μου, στο οποίο ήμουν μόνο τις καθημερινές."  Δέχτηκε τη δουλειά για να συντηρήσει την οικογένειά του, ενώ ολοκλήρωσε και τις σπουδές του.

Παρ 'όλα αυτά, ο Ronny είχε επαφές με τον φίλο του μέσω Email και Skype. "Τελείωσα τη δουλειά τον Απρίλη του 2014 και μετά ασχολήθηκα με το φίλο μου, ο οποίος μου ζήτησε να δημιουργήσουμε το πρώτο ανταλλακτήριο Bitcoin στη Δανία. Με εμπιστεύτηκε με βάση το χρόνο που είχαμε εργαστεί μαζί κατα τη δεκαετία του ενενήντα και έκανα το ίδιο για να πιστέψει πως εννοούσα σοβαρά το να οικοδομήσουμε μια επιχείρηση γύρω και πάνω από το μηχανισμό των κρυπτονομισμάτων."

Ευτυχώς, το πρώτο ανταλλακτήριο Bitcoin της Δανίας απογειώθηκε. "Πολλά απο αυτά που κάναμε βασίστηκε στη μάθηση μέσω της πράξης", δήλωσε ο Ronny, αν και σίγουρα δεν παραπονιόταν. "Πάντα αγαπούσα να ξεκινώ τα πράγματα που τα ξεκινάω από χαμηλά και τα οικοδομώ έως την κορυφή."

Αν και δεν είχε κρατήσει επαφή κατά τη διάρκεια των 15 χρόνων, ο Ronny διαπίστωσε ότι το να αναζωπυρώσει τη φιλία με τον φίλο του ήταν αρκετά εύκολο. "Από τη στιγμή που ξεκίνησε ήταν σαν να είχε σταματήσει μόλις χθες. Ήταν ένας καλός φίλος, και όπως αποδείχθηκε εξακολουθεί να είναι", είπε ο Ronny.

Το Δανέζικο ανταλλακτήριο CCEDK εγκαινιάζει το Obits ένα κρυπτονόμισμα που θα ανταμείψει τους κατόχους του με μερίδια κέρδους δημιουργώντας ένα ψηφιακό σύστημα ανταμοιβής με βάση το νόμισμα.


Αν και η ιδέα ενός συστήματος ψηφιακού χρήματος και ενός συστήματος ανταμοιβής είναι κάτι νέο για τους περισσότερους από εμάς, ο Ronny μας βοήθησε να καταλάβουμε την ιδέα στο κεφάλι του λέγοντας. "Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ιδέα ενός τέτοιου κρυπτονομίσματος έχει κλειδώσει στο πίσω μέρος του μυαλού μου για κάποιο χρονικό διάστημα, και με την εισαγωγή αυτoύ που θα αποκαλούσα το πρώτο fintech αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο στον κόσμο, δηλαδή το OpenLedger, η ιδέα ήρθε να ολοκληρωθεί πλήρως. Ξεκίνησε να αναπτύσεται όταν δημιουργήσαμε τα κριτήρια για τα άλλα νομίσματα που έπρεπε να προστεθούν στο CCEDK."

Πράγματι, το CCEDK ήταν απασχολημένο με την προσθήκη νέων νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων, "Μιας επιτυχημένης εισαγωγή του NXT, και αργότερα το 2014 η μεγαλύτερη επιτυχία της προσθήκης του Nubits (NBT) του οποίου η τιμή είναι πάντα ένα δολάριο, και, τέλος, η προσθήκη του BTS από το BitShares και των έξυπνων νομισμάτων όπως το BITUSD, το BITEUR, το BITCNY, τα οποία τελικά οδηγούν στην εισαγωγή του OpenLedger στο CCEDK ως κομμάτι της πλατφόρμας όπου η κοινότητα έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο, όταν αποφασίσε να συμμετάσχει ή όχι."

Το πάθος του Ronny για τα ψηφιακά νομίσματα αυξήθηκε, ενώ εργαζόταν με αυτές τις προσθήκες. "Ένα βήμα είναι η προσθήκη ενός νομίσματος στο ανταλλακτήριο, ένα ακόμη μεγαλύτερο βήμα είναι να εμπλακείς προσωπικά, και οι εν λόγω κοινότητες να αρχίσουν να βλέπουν το πάθος και το ενδιαφέρον σου που κάνει τη διαφορά."

Μόλις προστέθηκαν τα νομίσματα, ένα νέο ερώτημα ήρθε στην επιφάνεια: πώς το ανταλλακτήριο θα έχει οφέλη από όλες αυτές τις προσθήκες; "Λοιπόν, όταν η συζήτηση για το πώς να επωφεληθούμε από όλα τα νομίσματα που προστίθενται στην πλατφόρμα ήρθε, ένιωσα ότι ο συνδυασμός της προαναφερθείσας εμπειρίες και τα ενδεχόμενα κέρδη από το δίκτυο ανταλλαγής θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τα δέσουμε μαζί στη δημιουργία ενός νομίσματος που αναπτύχθηκε στη βάση του πάθους, της συμμετοχής και της καινοτομίας."

Για τον Ronny, κάτι άλλο ήρθε στο μυαλό του όταν ανέπτυσε αυτό το νέο νόμισμα: ο κόσμος. "Ήρθε στο μυαλό μου μια ιδέα να εξετάσουμε το ενδεχόμενο συμμετοχής του κόσμου σε αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε, δεδομένου ότι είναι ο κόσμος που θα το απολαύσει στο τέλος. Θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στον κόσμο κάποια κομμάτια απο αυτό, αλλά εμείς εργαζόμαστε για να το κάνουμε απλό, να οργανώσουμε τα πάντα μέσα από την αλυσίδα συναλλαγών στη βάση του κρυπτονομίσματος, όπου η ίδια η ουσία της αξίας του βασίζεται στα κέρδη που προκύπτουν από όλα τα νομίσματα που δημιουργήθηκαν λόγω της συνεχούς ανάγκης για καινοτομία από τον αυξανόμενο αριθμό των κρυπτο-σκεπτόμενων ανθρώπων. "

Αυτό το νέο νόμισμα θα ονομαζόταν Obits.

Το OBITS και η Αξία του CCEDK


"Οι ιδιοκτήτες αυτού του νέου κρυπτονομίσματος που ονομάζετε Obits θα απολαύσουν ένα νόμισμα του οποίου θα αύξάνετε η αξία ανάλογα με το κέρδος που δημιουργείται από το δίκτυο, θα προστίθενται συνεχώς νέα έργα, δίνοντας αξία στα Οbits μέσα από τις ροές εσόδων και τέλος την προσωπική επαφή και τη συμμετοχή για την εξασφάλιση οτι όλα βρίσκονται εντός του στόχου και δουλεύουν όσο καλύτερα γίνεται συνεχώς."

Ο Ronny εξήγησε οτι τα τέλη βασίζονται στην πεποίθηση ότι προσφέρει το CCEDK ένα ασφαλές λιμάνι για διαπραγμάτευσεις. "Το CCEDK προσφέρει μια αποκεντρωμένη οικονομική πλατφόρμα συναλλαγών στη βάση το BTS 2.0 και το εργαλείο ανοικτού κώδικα Graphene. Συνολικά το CCEDK ανοίγει το ενδεχόμενο να προσκληθούν έργα νομισμάτων που πρόκειται να εκδοθούν στην πλατφόρμα και από αυτά να παράγονται τα τέλη του δικτύου, με βάση μια υπηρεσία που παρέχει ένα ασφαλές λιμάνι κατά τη διάρκεια της μετάβασης σε οποιοδήποτε στόχο θα μπορούσε να υπάρξει. Από όλα αυτά μπορείτε να έχετε ένα κρυπτονόμισμα που αναπτύχθηκε και εκδόθηκε σε μια πλατφόρμα υψηλής τεχνολογίας πλήρως λειτουργικών συναλλαγών και να λαμβάνετε το νέκταρ της ανάπτυξης του ίδιου του δικτύου και την παραγωγή κερδών αυτού, αυξάνοντας την αξία του αναλόγως."

Σύμφωνα με τον Ronny, τα βασικά συστατικά του Οbits στο OpenLedger που ως θεμέλιο έχει την αλυσίδα συναλλαγών του Bitshares είναι:

   
 • Καινοτόμες Λύσεις
 • Υπηρεσίες
 • Λειτουργικότητα
 • Παραπομπές για συνεχή ροή εσόδων

Αυτή η τεχνολογική αξία συνδυάζεται με:
 • Το Ανθρώπινο Άγγιγμα
 • Το Πάθος
 • Τη Συμμετοχή
 • Την Αφοσίωσή
 • Την Εμπειρία
 • Τα Ενδόμυχα Συναισθήματα που έχει κάποιος για να ενεργήσει όταν χρειάζεται.

"Αυτό είναι όλο," δήλωσε ο Ronny. "Η προσωπική μου συνταγή για το τι είναι το Οbits!"

Ροές εσόδων


Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκουραση για τον Ronny, καθώς η προσθήκη νέων πηγών εσόδων είναι μια συνεχής αποστολή. "Ο χρόνος περνάει και ο Δεκέμβριος έχει έρθει γρήγορα, μιλώντας ρεαλιστικά η πύλη κανονικών νομισμάτων είναι το πρώτο που πρέπει να προστεθεί στο Openledger ελπίζουμε το Δεκέμβριο, το διαδικτυακό καζίνο με κρυπτονομίσματα και ρουλέτα, πόκερ και κουλοχέρηδες αναμένεται να συνδεθεί το Δεκέμβριο, καθώς και το σχέδιο επιμερισμού της κοινωνικής πλατφόρμα που ονομάζεται Sharebits.io αναμένεται να προστεθεί ενεργά το Δεκέμβριο επίσης."

Οι προσθήκες των ροών εσόδων έχουν προγραμματιστεί για τις αρχές του επόμενου έτους, καθώς "Τα κέρδη από την πώληση μέρους του CCEDK που λαμβάνει χώρα τον Ιανουάριο στη συνέχεια θα προστεθεί στο πρόγραμμα επαναγοράς καθώς και η ροή εσόδων από την πύλη Ripple θα προστεθεί στο Openledger μαζί με το Paypal κατι το οποίο πρέπει να αναμένεται τον Ιανουάριο, και μετά στα τέλη Ιανουαρίου αρχές Φεβρουαρίου θα πρέπει να είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε την πρώτη στον κόσμο κρύπτο κάρτα nanocard που θα χρηματοδοτείται άμεσα και απ 'ευθείας από την αλυσίδα συναλλαγών με ένα προαιρετικό χαρακτηριστικό ασφαλείας να προστίθεται υπό τη μορφή των λογαριασμών πολλών υπογραφών. Εκτός από αυτό προσπαθούμε με κάποιο τρόπο να είμαστε σε θέση να προσθέσουμε και το Ethereum στο Openledger, εφόσον έχουμε προσθέσει αυτό το νόμισμα στην αυτόματη λειτουργία του CCEDK τον Δεκέμβριο."

Πραγματοποιώντας την προπώληση του Οbits

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, οι άνθρωποι ήταν σε θέση να επικοινωνήσουν απευθείας με τον Ronny για παραγγελίες Οbits. "Το να πραγματοποιήσω την προπώληση απο μόνος μου ήταν δύσκολο, αλλά και πάλι τι δεν είναι δύσκολο στον κλάδο μας. Ένα μεγάλο μέρος της εργασίας μου είναι ανηφορικό, και το αγαπάω έτσι κι αλλιώς λόγω του συνεχούς συναισθήματος της πραγματικής συμμετοχής."

Οι αρμοδιότητες του Ronny περιλαμβάνουν πολύ περισσότερα από τη διαχείριση του Οbits και του CCEDK: εξακολουθεί να εργάζεται μέσα από το σχολείο, ενώ έχει σύζυγο και έξι παιδιά. "Ήταν δύσκολη η προετοιμασία για την παράδοση των γραπτών εξετάσεων, καθώς προσπαθούσα να είμαι εκεί και για την οικογένειά μου. Ένας καλός φίλος μου είπε κάποτε οτι η δράση μιλάει πιο δυνατά από τα λόγια, και προσπαθώ συνεχώς να αποδείξω στον κόσμο ότι δουλέυουν και τα δύο αν είστε απόλυτα προσηλωμένοι όπως νιώθω εγώ σε όλα όσα κάνω."

Μια μεγάλη προσπάθεια πηγαίνει στην προώθηση του Οbits. "Νομίζω ότι με την εισαγωγή της Λέσχης των 500 Οbits Bloggers το Δεκέμβριο, καλώντας περιοδικά και blogs σε όλο τον κόσμο να έρθουν σε επαφή με την πολύγλωσση ιστοσελίδα μας να εγγραφούν και να συμμετάσχουν φέρνοντας τα νέα του Οbits στον κόσμο, και κάνοντας αυτό να βγάζουν χρήματα μέσω της δημιουργίας εισοδήματος στη βάση της αναβάθμισης σε μέλη εφόρου ζωής στο Openledger και λαμβάνοντας μέρος στο πρόγραμμα παραπομπής του, θα δούμε μια αύξηση του ενδιαφέροντος για το Οbits, και όποιος δεν αγοράσει τώρα θα πρέπει απλά να δεχτεί ότι η τιμή είναι είναι δυνατόν να αυξηθεί λόγω της αύξησης της ζήτησης στην αγορά."

Ενώ η ψηφιακή κοινότητα νόμισματων έχει αντιδράσει θετικά στο Οbits, πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερα. "Μου φαίνεται ότι στον καθένα που έχει δοθεί/προσφερθεί η ευκαιρία να τα πάρει έχει αποφασίσει να λάβει μέρος, αλλά πιστεύω επίσης ότι δεν έχουμε καταφέρει να φτάσουμε σε όλους ακόμα, και πολλές εκστρατείες προώθησης έρχονται στους επόμενους μήνες οι οποίες θα βοηθήσουν στο να αλλάξει αυτό, έτσι ώστε να μπορούμε να πούμε ότι στην πραγματικότητα δίνεται σε όλους μας μια ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε κάτι που πιστεύω ότι θα μπορούσε να αποδειχθεί ένα από τα καλύτερα πράγματα που συνέβη ποτέ στον κλάδο των νομισμάτων."

Ο Ronny ελπίζει να επεκτείνει το Οbits πέραν των ψηφιακών κοινότητων νομισμάτων. "Στόχος μας είναι να εστιάσουμε όχι μόνο στους χρήστες εντός της βιομηχανίας των κρυπτονομισμάτων, καθώς αυτό το νόμισμα θα είναι μοναδικό στον τρόπο που θα είναι ελκυστικό στους επενδυτές ως ένα μεγάλο συνταξιοδοτικό ταμείο, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να αποδειχθεί οτι χρειάζεστε για να ζήσετε σε μεγάλη ηλικία με τον τρόπο που θα πρέπει να ζήσετε. Χαλαρά και απολαμβάνοντας το μετέπειτα μέρος της ζωής σας πλήρες, χωρίς τις ανησυχίες του τι η επόμενη μέρα θα φέρει. Τίποτα δεν είναι βέβαιο σε οποιαδήποτε είδους επενδυτική επιλογή, αλλά το γεγονός ότι η τιμή βρίσκεται εντός των κερδών των εταιρειών και οι πολλές πηγές εσόδων το καθιστά ένα διακριτό είδος πρότασης αξίας που θα εκτιμούσατε να λάβετε μέρος και να συμμετάσχετε στην συνεχή εξέλιξη του."

"Νιώθω ότι το Οbits δεν είναι μόνο ένα κρυπτονόμισμα, αλλά ένας ειδικός διαπραγματευτής, υπό την έννοια ότι με την φυσική ανάπτυξη του, θα ενσωματώσει και θα φιλοξενήσει πολλά μελλοντικά σχέδια σε ένα ασφαλές καταφύγιο, με κάθε ένα απο αυτά να προσθέτει νέα αξία στο Οbits απο την άποψη των τελών που προστίθενται για τις υπηρεσίες και σε αντάλλαγμα επιτρέποντας αυτά τα έργα να ευημερήσουν και τελικά να σπάσουν το καβούκι τους. Είναι συνέργεια στο υψηλότερο σημείο της, και το είδος της εργασίας που μου αρέσει να κάνω. Να συμμετάσχω σε έργα τα οποία τελικά θα συναντηθούν και να συμμετάσχουν σε κάτι μεγαλύτερο ή θα μεγαλώσουν και θα οφείλετε στην ίδια την σύνδεση και την δημιουργία της συνεργατικότητας. Είναι ένα ωραίο συναίσθημα όταν υπάρχει κατι που δημιουργήσατε και που ποτέ δεν παύει να αποδιδει."

Οι εικόνες είναι προσφορά του CCEDK.