Author Topic: [Slo][APT&MI][status]BitShares.org in sodelovanje z BBF [povabite]  (Read 4494 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Balkanac

 • Newbie
 • *
 • Posts: 1
  • View Profile
Zelo me veseli, da ima BTS privržence tudi v Sloveniji, nekateri se očitno zelo resno ukvarjajo s tem. BTS pa je itak top med kriptovalutami zaradi svojih tehničnih lastnosti. Upam na pozitivni razvoj še naprej.
p.s.
Lepo bi bilo, da omogočite debato še v kakšnem jeziku iz nekdanje Jugoslavije.

Offline Digital Lucifer

 • Global Moderator
 • Sr. Member
 • *****
 • Posts: 368
 • 13 years of being Slackware abUser
  • View Profile
  • BitShares 5.2
 • BitShares: dls.cipher
 • GitHub: dls-cipher
Zavod Premik: širitev k Bitshares Fundation, s sodelovanjem do boljše decentralizacije

Z velikim zadovoljstvom vas obveščamo, da smo z namenom nadaljnega razvoja Bitshares tehnologije veriženja podatkovnih blokov k sodelovanju povabili neprofitno organizacijo Zavod Premik.
@apasia.tech in Zavod Premik sta začela sodelovati meseca novembra 2017, danes pa podrobneje predstavljata način in obliko v kateri bosta zasledovala cilje Bitshares.
Zavod Premik  je neprofitna organizacija, ki je bila ustanovljena 2005 leta v Murski Soboti, v Sloveniji, kjer so kriptovalute precej uveljavljene in v kateri so aktivna nekatera velika podjetja, ki stavijo na uporabo tehnologije veriženja podatkovnih blokov. Nekateri zato Slovenijo uvrščajo med  “Silicijevo dolino kritptovalut”. - https://steemit.com/crypto/@thecryptogeek/is-slovenia-the-next-silicon-valley-for-crypto

Naše sodelovanje ne predstavlja zamenjavo, alternativo ali konkurenco ustanovi Bitshares Blockchain Fundation (BBF), ustanovljeni leta 2015.
Naše aktivnosti so usmerjene k zadovoljevanju potreb tovrstnih ustanov ob zasledovanju koncepta  decentralizacije.
Glavni cilj Zavoda Premik je okrepiti skupnost in uresničevati temeljne cilje Bitshares tehnologije veriženja podatkovnih  blokov. Zavod Premik se bo zavzemal za rast, promocijo in pravno zaščito  Bitshares tehnologije veriženja podatkovnih blokov širom sveta, v duhu skupnosti Distributed Autonomous Community (DAC), ter tako okrepiti in širiti ekosistem v sodelovanju z ustanovo Bitshares Blockchain Foundation.
Status in sodelovanje Zavoda Premik z @apasia.tech

-   “Zavod Premik, Murska Sobota” kot partner in soinvestitor projektov apasia.tech-a, sta novembra 2017 podpisala pogodbo o sodelovanju z namenom razvoja in promocije Bitshares tehnologije.http://apasia.tech/downloads/docs/Agreement-Non-Profit-Inst-Zavod-Premnik-Nov2017.pdf


Partnerja si bosta prizadevala izvajati naslednje naloge:


Načrt za širitev Bitshares tehnologije veriženja podatkovnih blokov vključuje tudi:
 
 • objavo informacije o domeni www.bitshares.com izvede neprofitna organizacija. Zavod Premik, Murska Sobota si bo prizadeval nadaljevati zastavljeno pot, ki jo utira Bisthares.org in omogočiti “World-class” status, ki je nujen za uvrstitev v top 20 kriptovalut z najvišjo tržno kapitalizacijo;
 • izvajanje depozitnih poslov ter kontrola in menedžment delovnih sredstev podatkovnih blokov. Organizirano in ob izpolnjevanju določenih pogojev omogočamo sodelovanje posameznikov ali podjetij ter zagotavljamo plačilo za njihovo delo. Delovni predlogi s strani posameznikov se lahko povežejo v skupnega, si tako zagotovijo večjo svobodo pri izvedbi in hkrati zagotovijo večjo transparentnost izvedbe predloga, ki ga je odobrila skupnost.

Globala  širitev
Nekaj osnovni podatkov o Zavodu Premik je na voljo na naslednji povezavi:https://www.salto-youth.net/tools/otlas-partner-finding/organisation/zavod-premik.10912/

Edinstvena geografska in pravno formalna pozicija ustanove BitShares Blockchain Foundation in Zavoda Premik omogoča idealne pogoje za sodelovanje med državami članicami Evropske unije in ostalih držav, še posebej držav iz jugovzhodne Evrope ( Balkana) in večjega dela jugovzhodne Azije.

Organizirani, decentralizirani in transparentni kaos

Organizacijska struktura, sestavljena iz neprofitnih organizacij, omogoča višji nivo decentralizacije blockchain ekosistema z manj kaosa. Prispevek vključenih organizacij, pravnih strokovnjakov, akademikov, ekonomistov, računovodij bi pomenil dodano vrednost ustanovi BitShares Blockchain Foundation s ciljem okrepiti Bitshares na globalnom nivoju.

Opomba za imetnike kriptovalute BTS in ustanovi BitShares Blockchain Foundation

Ker naloge tiskovne predstavnice ustanove BitShares Blockchain Foundation trenutno izvaja Annemieke Dirkes je pomembno poudariti, da naša ponudba ne ovira njene pozicije. Tudi v prihodnosti se ne bomo, brez da bi upoštevali pravila, predstavljali kot predstavnik Bitshares blockchain-a ali imenovali tiskovnega predstavnika.
Imetniki kriptovalute BTS so edini, ki z glasovanjem sprejemajo odločitve v zvezi z Bitshares blockchain-om. Na sprejete odločitve ne morejo vplivati ne BitShares Blockchain Foundation ustanova, katerikoli lastnik domene, ki je povezana z Bitshares, niti lastnik domene bisthares.org .

Milos (DL) Preocanin
Owner and manager of bitshares.org
Move Institute - RN: 2098555000
Murska Sobota, Slovenia, SI.