Author Topic: H Πλατφόρμα συναλλαγών OpenLedger ξεκινά με το BitShares 2.0  (Read 848 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline killerjoegreece

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
    • View Profile
H Πλατφόρμα συναλλαγών OpenLedger ξεκινά με την διάθεση των BitShares 2.0

Το OpenLedger, που ονομάστηκε 'ίσως η πιο ισχυρή αποκεντρωμένη οικονομική πλατφόρμα του κόσμου', θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις 13 Οκτωβρίου, προσφέροντας ένα νέο σετ εργαλείων που έχουν την δυνατότητα να φέρουν την επανάσταση στον κλάδο.

Η πλατφόρμα OpenLedger έχει οριστεί να ξεκινήσει την Τρίτη, φέρνοντας μια νέα γενιά τεχνολογιών κρυπτονόμισματων στο κοινό. Το OpenLedger, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το BitShares και άλλες οργανώσεις στον κρυπτογραφικό χώρο, θα γίνει το προεπιλεγμένο πορτοφόλι και η βασική πλατφόρμα ανταλλαγής για το BitShares.

Επισήμως παρουσίαστηκε απο το Δανέζικο ανταλλακτήριο κρύπτονομισμάτων CCEDK και απο τον διευθύνων σύμβουλο του, Ronny Boesing, στην σύνοδο κορυφής παγκόσμιας μεταφοράς χρημάτων που έλαβε χώρα στο Canary Wharf του Λονδίνου, το OpenLedger έφερε μερικές εντυπωσιακές αξιώσεις για τα οφέλη που θέλει να προσφέρει στη βιομηχανία χρηματοδότησης.

Το ποιο γρήγορο ανταλλακτήριο που υπάρχει;

Το OpenLedger, το οποίο διαθέτει πολύ μικρή καθυστέρηση και την ικανότητα του όγκου του Nasdaq και έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει τα κύρια εμπόδια στην ευρεία υιοθέτηση των κρυπτο νομισμάτων. 'Το OpenLedger έχει σχεδιαστεί για να λύσει το πρόβλημα της ταχύτητας, της σταθερότητας, της ασφάλειας και της διαφάνειας τα οποία παρεμποδίζουν τα κρυπτονομίσματα στο να έχουν εκτεταμένη αποδοχή', λέει ο Boesing. Ένα από τα κρίσιμα χαρακτηριστικά είναι η ενσωμάτωση της συνδέσης των σταθερών νομισμάτων και των περιουσιακών στοιχείων, που επιτρέπει στα κεφάλαια να αποθηκεύονται και να αναπτύσονται χωρίς την έκθεση τους στη μεταβλητότητα των κρυπτονομισμάτων, ενώ οι χαμηλές αμοιβές που ενεργοποιούνται από μια αποκεντρωμένη προσέγγιση θα οδηγήσει σε καλύτερες αποδόσεις και μικρότερο κίνδυνο.

Επιπλέον το OpenLedger δεν περιορίζεται από την αργή και περιορισμένη επιβεβαίωση συναλλαγών της παραδοσιακής τεχνολογίας της αλυσίδα των μπλοκ. 'Μπορούμε να κάνουμε εμπόριο ανάμεσα σε 2 μέρη σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Επίσης μπορούμε να δώσουμε την δυνατότητα σε κάθε υφιστάμενο ανταλλακτήριο να γίνει μέλος του δικτύου μας, δίνοντας έτσι στους πελάτες του το συνδυασμένο βάθος της αγοράς και το σύνολο των ανταλλαγών σε ένα κοινό, διαφανή και καθολικό φορέα'.

Διαφάνεια και Λογοδοσία

Το έργο, το οποίο αναπτύχθηκε απο εμπειρογνώμονες της αλυσίδας συναλλαγών της Cryptonomex, παίρνει τα «καλύτερα των δύο κόσμων» και τα ενώνει. Οι χρήστες διατηρούν τον έλεγχο των ιδιωτικών κλειδιών τους, έτσι μπορούν να κάνουν εμπόριο και να κατέχουν κεφάλαια χωρίς παρεμβάσεις από τρίτους. Ενώ οι χρήστες μπορούν να διατηρήσουν την ιδιωτική τους ζωή, τα κεφάλαια του ανταλλακτηρίου με διαφάνεια καταγράφονται στην αλυσίδα μπλοκ, και μπορούν να ελεγχθούν για την απόδειξη της φερεγγυότητας τους από οποιονδήποτε, οποτεδήποτε.

'Είναι αδιαπέραστο από επιθέσεις χάκερ που ακόμη και τα μεγαλύτερα ανταλακτήρια έχουν υποστεί', εξηγεί ο Boesing. Εκτός από το ενδιαφέρον που έδειξαν οι κεντρικές τράπεζες της Δανίας και της Ρωσίας, πολλές άλλες οργανώσεις έχουν δηλώσει την επιθυμία τους να συμμετέχουν. 'Υπάρχουν ανεξάρτητες νεοϊδρυόμενες επιχειρήσεις σε οκτώ χώρες έτοιμες να γίνουν μέρος του δικτύου μας και ήδη έχουμε ως στόχο το ανταλλακτήριο μας να είναι το μεγαλύτερο από όλα στο διαδίκτυο σε δεκαοκτώ μήνες. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του BitShares το CCEDK έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί τα βιβλία παραγγελιών και τις υπηρεσίες του με τα μελλοντικά ανταλλακτήρια και τους παρόχους ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων για την επίτευξη μιας βαθύτερης αγοράς, μικροτέρων διαφοροποιήσεων στις τιμές, και μια αυξανόμενη σειρά καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών'.

Προώθηση

Η εκκίνηση του OpenLedger στο CCEDK είναι μόνο ένα απο τα κομμάτια των BitShares 'Ο Dan Larimer και οι τέσσερις καβαλάρηδες της Crypto Οικονομίας'  ξεκίνησαν μια στρατηγική με διαχειριστή των επιχειρήσεων τον Stan Larimer. Εκτός από τη διατάραξη της βιομηχανίας των ανταλλαγών, ο Larimer φέρνει την τεχνολογία σε σημαντικούς εκπροσώπους της μουσικής, των οικονομικών και των επενδυτων, ελπίζοντας να σημειωθεί πρόοδος στους τομείς της ομότιμης διανομής αρχείων, των συλλογικών δικαιώματων, της χρηματοδότησης μέσω του πλήθους, των τυχερών παιχνιδιών, των έμβασματων, των ψηφοφοριών, των επενδύσεων και του διαφανούς έλεγχου των κεφαλαίων, για να αναφέρουμε μερικά.

Για να σηματοδοτήσει την έναρξη του OpenLedger, το CCEDK θα τρέξει μια διαφημιστική εκστρατεία στο άμεσο μέλλον. Μοναδικοί λογαριασμοί εγγραφής στο Openledger θα λάβουν ένα ειδικό 'OLED', το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε ορισμένες δραστηριότητες σχετικά με το CCEDK και το OpenLedger . Αυτά θα παραδοθούν αυτόματα σε πορτοφόλια πελατών, και θα μπορούν να διαπραγματεύονται στο ανταλλακτήριο ανεξάρτητα.
« Last Edit: October 13, 2015, 04:54:12 am by killerjoegreece »