Author [EN] [ZH] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] [EN] [ZH] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] [EN] [ZH] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] Topic: Google Chrome "Body missing" forum bug?  (Read 561 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline fav

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4069
  • No Pain, No Gain
    • View Profile
    • BitShares 2.0 SmartCoin
  • BTS: fav
Google Chrome "Body missing" forum bug?
« on: December 05, 2013, 10:49:57 AM »

Hey,

anyone else has this problem? I see no "body" to write a message in chrome.
► How-to Buy BitShares: https://goo.gl/i9j2YZ

Offline Amazon

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 831
    • View Profile
    • Bitshares Forum
Re: Google Chrome "Body missing" forum bug?
« Reply #1 on: December 05, 2013, 03:14:37 PM »
The body of the forum? Meaning you can only see the header and footer?
Forum Donation: PforumPLfVQXTi4QpQqKwoChXHkoHcxGuA

Offline fav

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4069
  • No Pain, No Gain
    • View Profile
    • BitShares 2.0 SmartCoin
  • BTS: fav
Re: Google Chrome "Body missing" forum bug?
« Reply #2 on: December 06, 2013, 11:05:47 AM »
► How-to Buy BitShares: https://goo.gl/i9j2YZ

Offline Amazon

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 831
    • View Profile
    • Bitshares Forum
Re: Google Chrome "Body missing" forum bug?
« Reply #3 on: December 06, 2013, 02:38:09 PM »
This is so bad...I have no idea...When did this start?

edit: Is this only in chrome? How about FF,IE, safari, Tor?
« Last Edit: December 06, 2013, 03:27:03 PM by Amazon »
Forum Donation: PforumPLfVQXTi4QpQqKwoChXHkoHcxGuA

 

Google+