Author [EN] [ZH] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] [EN] [ZH] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] [EN] [ZH] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] Topic: lost funds?  (Read 202 times)

Offline rgcrypto

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 544
    • View Profile
lost funds?
« on: June 12, 2015, 03:46:46 AM »

hey guys,

I have been trying to debug my wallet for 5 day straight.

It all started with my wallet not opening after putting in the password...even after a re-install.

So I went forward and deleted bitshares, started from the beginning and then imported my wallet.

Now, my wallet only has a fraction of the previous balance before the bug and my bitusd's doesnt show up.

So I went forward and did the command:
wallet_regenerate_keys cryptoctopus 12000

Still no luck.

Any ideas?

Offline roadscape

Re: lost funds?
« Reply #1 on: June 12, 2015, 04:31:02 AM »
http://cryptofresh.com  |  witness: roadscape

Offline rgcrypto

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 544
    • View Profile
Re: lost funds?
« Reply #2 on: June 12, 2015, 05:16:53 AM »
thanks roadscape

I've stepped it up to wallet_regenerate_keys ACCOUNT-NAME 22000

the other commands didn't work

Will see in 24h after the download :(


Offline vikram

Re: lost funds?
« Reply #3 on: June 12, 2015, 03:21:16 PM »
Do you still have the wallet file(s) from before you reinstalled?
How recent was the backup that you imported after reinstall?
Could you have imported more keys into the previous one that weren't present in the current copy?
After regenerating keys, did you make sure you were fully synced and then do a "rescan" ?

Offline rgcrypto

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 544
    • View Profile
Re: lost funds?
« Reply #4 on: June 12, 2015, 06:30:21 PM »
Thanks for the support. going back 22000 actually worked.

 

Google+