Author Topic: Καλώς ήλθατε στον κόσμο του .... Οbits!  (Read 991 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline killerjoegreece

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
    • View Profile
Καλώς ήλθατε στον κόσμο του .... Οbits!
« on: December 09, 2015, 12:57:01 pm »
Ανακαλύψτε πώς το Οbits θα σας βοηθήσει να βγάλετε περισσότερα χρήματα ενώ θα αλλάζετε τον κόσμο των χρημάτων, όπως τον γνωρίζουμε.

Μια παρουσιάση του CCEDK

 Σε αυτή τη σύντομη παρουσίαση, θα ανακαλύψετε πώς το CCEDK, το Δανέζικο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που ιδρύθηκε από τον Ronny Boesing, πρόκειται να αλλάξει το τοπίο των οικονομικών και πώς μπορείτε να ωφεληθείτε από αυτό.

 
 Ο πυρήνας της φιλοσοφίας μας είναι ότι τα κέρδη θα πρέπει να μοιράζονται με τους τελικούς χρήστες της πλατφόρμας μας και αυτός είναι ο λόγος που έχουμε δημιουργήσει το Οbits. Το Obits είναι ένα δείγμα εκτίμησης που υποστηρίζεται από τα κέρδη πολλαπλών ροών εισοδήματος που προέρχονται από το ανταλλακτήριο σε συνδιασμό με καινοτόμες εφαρμογές της τεχνολογίας της αλυσιδας συναλλαγών.

 

Θα δούμε μια γρήγορη επισκόπηση του τι στηρίζει την αξία των Οbits και στη συνέχεια θα εξερευνήσουμε πώς το Οbits θα λειτουργήσει για σας 24 ώρες / ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και θα σας κάνει να το εκτιμήσετε με την πάροδο του χρόνου.

 

CCEDK - Ανταλλακτήριο Κρυπτονομισμάτων

Διαφοροποίηση των Χαρακτηριστικών του CCEDK:

* Άμεσες παραγγελίες - Απο BTC σε κανονικά χρήματα με μια επίπεδη προμήθεια συναλλάγματος 3% ... Δεν έχει σημασία το μέγεθος της συναλλαγής. (και δεν είναι ανάλογο με το βάθος της αγοράς.)

* Η μόνη στον κόσμο πραγματική Bitcoin χρεωστική κάρτα NanoCard όπου τα κεφάλαια δαπανόνται μόνο όταν η κάρτα χρησιμοποιείται και αυτό γίνεται απευθείας από το πορτοφόλι σας στο ανταλλακτήριο. Άμεσα ώστε να περιορίσει τη μεταβλητότητα σε αντίθεση με τις προπληρωμένες κάρτες και ένα μεγάλο εργαλείο σε περιόδους όπου το Bitcoin παρουσιάζει αύξηση της τιμής του.

* Το ανταλλακτήριο επιτρέπει την ανώνυμη διαπραγμάτευση, καθώς και την ανταλλαγή των κρυπτονομισμάτων προς και από τα κανονικά νομίσματα στα οποία εφαρμόζονται διαδικασίες KYC ανα περίπτωση.

* Στιγμιαίες καταθέσεις κανονικών χρημάτων, οι επιλογές που είναι διαθέσιμες είναι το Ευρώ με βάση το OBT και διεθνώς με την χρήση του Payeer. Επίσης SEPA, Swift και μεταφορά μέσω τράπεζας διατίθενται με χρήση του λογαριασμού πολλαπλών νομισμάτων, με τον τρόπο αυτό γίνεται δυνατή η αποδοχή πολλαπλών νομίσματων που μετατρέπονται σε Δολάρια, Ευρώ ή Γιέν.

* 14+ διαθέσιμα κρυπτονομίσματα και 50 ζεύγη συναλλαγών.


Παρακαλούμε να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση:

Τι ποσοστό % των κερδών του CCEDK πάει προς υποστήριξη του Οbits;

 

OpenLedger.info - Το Πρώτο Παγκόσμιο Αποκεντρωμένο Ανταλλακτήριο

Διαφοροποίηση Χαρακτηριστικών του OpenLedger:

* Απόλυτη ασφάλεια των κεφαλαίων. Μπορείτε να έχετε τον έλεγχο απο τα ιδιωτικά κλειδιά σας.

* Προηγμένες πράξεις αγοράς περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε διαπραγμάτευση (μακροπρόθεσμη και βραχυπρόθεσμη), αγορές πρόβλεψης, αγορές ομολόγων και δανεισμού.

* Η ταχύτητα κίνησης πλησιάζει το NASDAQ ή οποιαδήποτε άλλη κεντρική ισοτιμία.

* Οι χρήστες μπορούν να παραπέμπουν άλλους χρήστες και να λάμβάνουν ένα ποσοστό των τελών για όλες τις μελλοντικές συναλλαγές τους ... για πάντα!

 
  Παρακαλούμε να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση:

Τι ποσοστό % των κερδών του OpenLedger πάει προς υποστήριξη του Οbits;Sharebits.io - Ρομπότ για φιλοδορήματα στην οικονομία του διαμοιρασμού

 Το Sharebits.io είναι ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ σήμερα σε ανοικτή δοκιμαστική έκδοση. Επιτρέπει σε συντονιστές φόρουμ, στους λάτρεις των παιχνιδιών, σε ανθρώπους που επιρεάζουν τα κοινωνικά δίκτυα και σε άλλες κοινοτήτες να δημιουργήσουν τις δικές τους «μικρο-οικονομίες». Μπορούν να το κάνουν αυτό χρησιμοποιώντας το OpenLedger και τα μητρικά κρυπτονόμισμα όπως τα (BTC, USD, CNY, κλπ) ή να δημιουργήσουν τη δική τους κοινότητα με επίκεντρο τα δικά τους νομίσματα.

 Το Sharebits.io θα έχει πολλαπλές ροές εισοδήματος που συνδέονται με αυτό, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε έσοδα μέσω παραπομπής στο OpenLedger, στην διαφήμιση, στα τέλη συναλλαγών, κλπ.

Διαφοροποίηση Χαρακτηριστικών του Sharebits.io:

* Αυτόματη προώθηση . Με το γεγονός και μόνο της χρήσης της υπηρεσίας, οι χρήστες το προωθούν αυτόματα.

* Βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο. Το κόστος των εργασιών είναι πολύ χαμηλό και το περιθώριο ανόδου είναι πολύ υψηλό.

* Θα υποστηρίζει πολλαπλές πλατφόρμες όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, κοινωνική, φόρουμ, κ.α.
 

  Παρακαλούμε να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση:

Τι ποσοστό % των κερδών του Sharebits.io πάει προς υποστήριξη του Οbits;Πώς η αξία των Οbits αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου ...

 To Obits τροφοδοτείται από τα κέρδη που προκύπτουν από το δίκτυο ανταλλαγής μας (από το OpenLedger.info στο ακέραιο και απο άλλα που προστίθενται βήμα προς βήμα στη ροή εσόδων του Obits). Τα κέρδη θα χρησιμοποιηθούν μηνιαίως για επαναγορές των ιδίων μετοχών μειώνοντας έτσι την προσφορά ... αναγκάζοντας την τιμή να ανέβει.

 

Μέτοχοι που υποστήριζουν το Obits μέχρι σήμερα κατα τμήματα ή εξ ολοκλήρου:

CCEDK.com
OpenLedger.info
NanoCard.eu (για περισσότερες πληροφορίες αυτή τη στιγμή)
Fun-Casino.com
ShareBits.io
 

* [Παρακαλώ επισκεφθείτε το www.obits.io να δείτε την κατανομή της διανομής των Obits]

 

«Πού μπορώ να αγοράσω Obits;"

 Αν σας ενδιαφέρει η δυνατότητα να αγοράσετε Obits και θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτά, Πηγαίνετε στο OBITS.io τώρα, μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε ποια επιλογή είναι η καλύτερη για σας.

 

Αν είστε ήδη χρήστης του OpenLedger ή του CCEDK, μπορείτε να αγοράσετε Obits από εκεί.

 

 
Συμπέρασμα


Πιστεύουμε οτι το Obits είναι μόνο η αρχή μιας δεύτερης γενιάς στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε τα άτομα ώστε να ζήσουν την πραγματική οικονομική ανεξαρτησία. Για να σπάσουν τα δεσμά που κρατούν τους ανθρώπους αλυσοδεμένος σε ένα οικονομικό σύστημα που τους υποδουλώνει.

 

Στόχος μας είναι να κάνουμε τις υπηρεσίες μας εύκολες στη χρήση ως κληρονομιά στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, αλλά με το πρόσθετο πλεονέκτημα να υπάρχει κέρδος από τα έσοδα.

 

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας σε αυτή την επανάσταση, για ένα πιο ασφαλές και επικερδές μέλλον.