Author [EN] [ZH] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] [EN] [ZH] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] [EN] [ZH] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] Topic: How to create a new asset?  (Read 473 times)

Offline ninja

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 35
    • View Profile
How to create a new asset?
« on: July 20, 2014, 05:37:03 AM »

I was trying to create a new asset but it said " RPC Server Error: In method 'wallet_asset_create': Assert Exception (10)"??

Offline toast

Re: How to create a new asset?
« Reply #1 on: July 20, 2014, 05:56:40 AM »
What is output of "debug_list_errors" in console?
Do not use this post as information for making any important decisions. The only agreements I ever make are informal and non-binding. Take the same precautions as when dealing with a compromised account, scammer, sockpuppet, etc.

Offline ninja

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 35
    • View Profile
Re: How to create a new asset?
« Reply #2 on: July 20, 2014, 06:25:55 AM »
What is output of "debug_list_errors" in console?

I tried with the Console. It worked well. But the UI one from my account has the error. Since I used the UI so cannot get the full error. Anyway, I can create now by using the console.

Could be a bug/issue on the UI :)

Offline jae208

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 525
    • View Profile
Re: How to create a new asset?
« Reply #3 on: July 20, 2014, 06:42:24 AM »
What does precision mean when creating a new asset?
http://bitsharestutorials.com A work in progress
Subscribe to the Youtube Channel
https://www.youtube.com/user/BitsharesTutorials

Offline HackFisher

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 883
    • View Profile
Re: How to create a new asset?
« Reply #4 on: July 20, 2014, 06:55:56 AM »
Please pay attentions that the share supply on UI now is satoshi,

e.g share supply is 100000000, precision is 1^6, Symbol is XXX
Then the last total supply is 100 XXX. this seems not good experience which might be changed later
Anything said on these forums does not constitute an intent to create a legal obligation or contract between myself and anyone else.   These are merely my opinions and I reserve the right to change them at any time.

Offline toast

Re: How to create a new asset?
« Reply #5 on: July 20, 2014, 06:57:02 AM »
Please pay attentions that the share supply on UI now is satoshi,

e.g share supply is 100000000, precision is 1^6, Symbol is XXX
Then the last total supply is 100 XXX. this seems not good experience which might be changed later

I thought this was already fixed?
Do not use this post as information for making any important decisions. The only agreements I ever make are informal and non-binding. Take the same precautions as when dealing with a compromised account, scammer, sockpuppet, etc.

Offline jae208

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 525
    • View Profile
Re: How to create a new asset?
« Reply #6 on: July 20, 2014, 06:58:37 AM »
What is output of "debug_list_errors" in console?

I tried with the Console. It worked well. But the UI one from my account has the error. Since I used the UI so cannot get the full error. Anyway, I can create now by using the console.

Could be a bug/issue on the UI :)


what was the commands you type for the console to generate a new asset?
http://bitsharestutorials.com A work in progress
Subscribe to the Youtube Channel
https://www.youtube.com/user/BitsharesTutorials

Offline HackFisher

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 883
    • View Profile
Re: How to create a new asset?
« Reply #7 on: July 20, 2014, 06:59:40 AM »
Please pay attentions that the share supply on UI now is satoshi,

e.g share supply is 100000000, precision is 1^6, Symbol is XXX
Then the last total supply is 100 XXX. this seems not good experience which might be changed later

I thought this was already fixed?

I have no idea, but from the asset created.(I tested using real money:), it's still there.

来自我的 GT-N7100 上的 Tapatalk

Anything said on these forums does not constitute an intent to create a legal obligation or contract between myself and anyone else.   These are merely my opinions and I reserve the right to change them at any time.

Offline jae208

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 525
    • View Profile
Re: How to create a new asset?
« Reply #8 on: July 20, 2014, 07:52:23 AM »
Please pay attentions that the share supply on UI now is satoshi,

e.g share supply is 100000000, precision is 1^6, Symbol is XXX
Then the last total supply is 100 XXX. this seems not good experience which might be changed later

I thought this was already fixed?

I have no idea, but from the asset created.(I tested using real money:), it's still there.

来自我的 GT-N7100 上的 Tapatalk

Is there a way to fix that for the two assets that are there with a very small number of shares?
http://bitsharestutorials.com A work in progress
Subscribe to the Youtube Channel
https://www.youtube.com/user/BitsharesTutorials

Offline ninja

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 35
    • View Profile
Re: How to create a new asset?
« Reply #9 on: July 20, 2014, 09:39:05 AM »
What is output of "debug_list_errors" in console?

I tried with the Console. It worked well. But the UI one from my account has the error. Since I used the UI so cannot get the full error. Anyway, I can create now by using the console.

Could be a bug/issue on the UI :)

what was the commands you type for the console to generate a new asset?


i used this: https://github.com/BitShares/bitshares_toolkit/wiki/Bitshares-commands:-Wallet#wallet_asset_create

Offline jae208

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 525
    • View Profile
Re: How to create a new asset?
« Reply #10 on: July 20, 2014, 06:57:08 PM »
Please pay attentions that the share supply on UI now is satoshi,

e.g share supply is 100000000, precision is 1^6, Symbol is XXX
Then the last total supply is 100 XXX. this seems not good experience which might be changed later

I thought this was already fixed?

Is there a way to fix it? Or will there be a way to fix?
http://bitsharestutorials.com A work in progress
Subscribe to the Youtube Channel
https://www.youtube.com/user/BitsharesTutorials

 

Google+