Author [EN] [ZH] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] [EN] [ZH] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] [EN] [ZH] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] Topic: Transaction (amount) display bug in 0.4.4?  (Read 259 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zhangweis

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 279
    • View Profile
Transaction (amount) display bug in 0.4.4?
« on: August 21, 2014, 06:12:28 PM »

I found my latest transaction was displayed as 501 while it should be something much larger.
It's same for GUI and console "wallet_account_transaction_history".
When I dig deeper into the transaction details, I found that the transaction has 2 withdraw operations. The reported amount 501 is of the last withdraw operation. Now I want to know what amount the receiver will see. I guess it should be fine as there's always 1 deposit operation in the transaction.
For those who have the same issue, I think it's only an issue from sender side and receiver will still see the correct amount.
But it's really annoying to see the incorrect amount in the first glance.
Can someone have a check and fix it in 0.4.5? Thanks.
BTC:15hCQrFMpSxcTSDVYgchajEqGF15XqW1M9
Weibo:http://weibo.com/zhangweis

Offline ripplexiaoshan

  • Board Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1982
    • View Profile
  • BTS: xiaoshan
Re: Transaction (amount) display bug in 0.4.4?
« Reply #1 on: August 21, 2014, 06:22:23 PM »
Yes, I confirm this bug. Hope the dev fix it.
BTS ID:xiaoshan                   www.yoyow.org      www.btsabc.org      www.openledger.info

Offline bytemaster

Re: Transaction (amount) display bug in 0.4.4?
« Reply #2 on: August 21, 2014, 09:00:10 PM »
Yes, I confirm this bug. Hope the dev fix it.

Yes, we are aware of this bug and have experienced it ourself.  It is a high priority.
For the latest updates checkout my blog: http://bytemaster.bitshares.org
Anything said on these forums does not constitute an intent to create a legal obligation or contract between myself and anyone else.   These are merely my opinions and I reserve the right to change them at any time.

Offline vikram

Re: Transaction (amount) display bug in 0.4.4?
« Reply #3 on: August 21, 2014, 09:50:11 PM »
I found my latest transaction was displayed as 501 while it should be something much larger.
It's same for GUI and console "wallet_account_transaction_history".
When I dig deeper into the transaction details, I found that the transaction has 2 withdraw operations. The reported amount 501 is of the last withdraw operation. Now I want to know what amount the receiver will see. I guess it should be fine as there's always 1 deposit operation in the transaction.
For those who have the same issue, I think it's only an issue from sender side and receiver will still see the correct amount.
But it's really annoying to see the incorrect amount in the first glance.
Can someone have a check and fix it in 0.4.5? Thanks.

I am looking into this but unable to reproduce the problem yet. It would be very helpful if you could PM me the transaction ID for the transaction that is showing wrong.

Offline ripplexiaoshan

  • Board Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1982
    • View Profile
  • BTS: xiaoshan
Re: Transaction (amount) display bug in 0.4.4?
« Reply #4 on: August 22, 2014, 03:37:55 AM »
I found my latest transaction was displayed as 501 while it should be something much larger.
It's same for GUI and console "wallet_account_transaction_history".
When I dig deeper into the transaction details, I found that the transaction has 2 withdraw operations. The reported amount 501 is of the last withdraw operation. Now I want to know what amount the receiver will see. I guess it should be fine as there's always 1 deposit operation in the transaction.
For those who have the same issue, I think it's only an issue from sender side and receiver will still see the correct amount.
But it's really annoying to see the incorrect amount in the first glance.
Can someone have a check and fix it in 0.4.5? Thanks.

I am looking into this but unable to reproduce the problem yet. It would be very helpful if you could PM me the transaction ID for the transaction that is showing wrong.

PM sent
BTS ID:xiaoshan                   www.yoyow.org      www.btsabc.org      www.openledger.info

Offline bytemaster

Re: Transaction (amount) display bug in 0.4.4? [fixed for 0.4.6]
« Reply #5 on: August 22, 2014, 06:10:33 PM »
We think we have fixed it... Update coming out soon.
For the latest updates checkout my blog: http://bytemaster.bitshares.org
Anything said on these forums does not constitute an intent to create a legal obligation or contract between myself and anyone else.   These are merely my opinions and I reserve the right to change them at any time.

Offline vikram

Re: Transaction (amount) display bug in 0.4.4?
« Reply #6 on: August 22, 2014, 10:36:59 PM »
Users with this problem please try 0.4.6 (https://github.com/dacsunlimited/bitsharesx/releases/tag/0.4.6) and let us know if it has been resolved.

 

Google+