Author [EN] [ZH] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] [EN] [ZH] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] [EN] [ZH] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] Topic: Seeemed fine yesterday at install, now can't connect  (Read 278 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline louisreel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Seeemed fine yesterday at install, now can't connect
« on: August 26, 2014, 08:34:04 PM »

Frustrating.  I installed and it started updating.  Shut down.  Start again today and no connection. 
Also I get error: RPC Server Error: In method 'wallet_get_info': Key Not Found (6)

Looked around forum for solutions but looks like old shit.  I thought the error was just because I sent a few btsx to the wallet before it was fully updated...fine..but no connection still.  Specifically, it just says "Not Connected"
« Last Edit: August 26, 2014, 09:26:28 PM by louisreel »

Offline ripplexiaoshan

  • Board Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2044
    • View Profile
  • BTS: xiaoshan
Re: Seeemed fine yesterday at install, now can't connect
« Reply #1 on: August 26, 2014, 10:08:21 PM »
I had same problem but resolved it by deleting everything including blockchain files and then reinstall the client.
BTS ID:xiaoshan

Offline HackFisher

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 883
    • View Profile
Re: Seeemed fine yesterday at install, now can't connect
« Reply #2 on: August 26, 2014, 10:20:58 PM »
I had same problem but resolved it by deleting everything including blockchain files and then reinstall the client.

If you have connections but no syncing, we suggest to do it this way to resolve it temporarily for now.

If now connections, might be you can try add node.
Anything said on these forums does not constitute an intent to create a legal obligation or contract between myself and anyone else.   These are merely my opinions and I reserve the right to change them at any time.

Offline louisreel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Seeemed fine yesterday at install, now can't connect
« Reply #3 on: August 27, 2014, 12:09:28 AM »
Had to just delete and reinstall.  Working fine now.  Thanks.

 

Google+