Author [EN] [ZH] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] [EN] [ZH] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] [EN] [ZH] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] Topic: Incorrect transaction displays in 0.4.8  (Read 242 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline starspirit

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 948
  • Financial markets pro over 20 years
    • View Profile
  • BTS: starspirit
Incorrect transaction displays in 0.4.8
« on: August 28, 2014, 01:16:54 AM »

I have just done my first transactions today, but am noticing a couple of weird things with the display of Recent Transactions in client 0.4.8.

1. After my first transfer, the transaction kept displaying as pending (>10 minutes), even after it had gone through the block chain and credited to the receiving account. Only when I quit the client and re-opened, did it show as complete.

2. I have one transaction that is appearing twice when I am on the Overview Screen, showing as completed exactly the same time (I only did one transaction, and my balance is correct). When I click into the specific account and look at the transactions there however, it appears correctly, showing just once.

Anyone experience this and know why?

Offline CoinHoarder

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 618
  • In Cryptocoins I Trust
    • View Profile
Re: Incorrect transaction displays in 0.4.8
« Reply #1 on: August 28, 2014, 05:15:26 AM »
I have just done my first transactions today, but am noticing a couple of weird things with the display of Recent Transactions in client 0.4.8.

1. After my first transfer, the transaction kept displaying as pending (>10 minutes), even after it had gone through the block chain and credited to the receiving account. Only when I quit the client and re-opened, did it show as complete.

2. I have one transaction that is appearing twice when I am on the Overview Screen, showing as completed exactly the same time (I only did one transaction, and my balance is correct). When I click into the specific account and look at the transactions there however, it appears correctly, showing just once.

Anyone experience this and know why?

Sounds like a couple bugs. I wouldn't worry about it if you aren't missing any funds.
« Last Edit: August 28, 2014, 05:26:52 AM by CoinHoarder »

Offline starspirit

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 948
  • Financial markets pro over 20 years
    • View Profile
  • BTS: starspirit
Re: Incorrect transaction displays in 0.4.8
« Reply #2 on: August 29, 2014, 01:28:35 PM »
No, funds are OK.

Offline starspirit

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 948
  • Financial markets pro over 20 years
    • View Profile
  • BTS: starspirit
Re: Incorrect transaction displays in 0.4.8
« Reply #3 on: August 31, 2014, 03:56:45 AM »
As an update, I updated to 0.4.10 and the problem seems to have gone. Also, the syncing problems I kept having with 0.4.8 also seem to have gone for now (first time use of this upgraded version though).

 

Google+