Author [EN] [ZH] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] [EN] [ZH] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] [EN] [ZH] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] Topic: Can we just move PTS to DPoS?  (Read 1122 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Method-X

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1131
  • VIRAL
    • View Profile
    • Learn to code
  • BTS: methodx
Can we just move PTS to DPoS?
« on: September 15, 2014, 03:32:17 PM »

Either move it to a new blockchain using DPoS or issue it as an asset on the BTSX blockchain (would have to be snapshotable).

Mining PTS doesn't make much sense.
« Last Edit: September 16, 2014, 02:09:10 AM by MeTHoDx »

Offline liondani

Re: Can we just move PTC to DPoS?
« Reply #1 on: September 15, 2014, 03:38:48 PM »
AMEN
  https://bitshares.OPENLEDGER.info/?r=GREECE  | You are in Control | BUY | SELL | SHORT | SWAP | LOAN | TRADE |  

Offline alphaBar

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 322
    • View Profile
Re: Can we just move PTC to DPoS?
« Reply #2 on: September 15, 2014, 05:20:58 PM »
 +5%, needs to be done ASAP. As discussed MANY times on this forum and elsewhere.

Offline Method-X

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1131
  • VIRAL
    • View Profile
    • Learn to code
  • BTS: methodx
Re: Can we just move PTC to DPoS?
« Reply #3 on: September 15, 2014, 05:31:25 PM »
I just bought some PTS yesterday... would a transition be smooth / would I lose my stake?

Offline cryptillionaire

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 155
    • View Profile
Re: Can we just move PTS to DPoS?
« Reply #4 on: September 16, 2014, 11:33:38 AM »
Seconded. The POW nature of PTS is very bizarre.. surely it should be using DPOS by now?

merockstar

  • Guest
Re: Can we just move PTC to DPoS?
« Reply #5 on: September 16, 2014, 11:41:02 AM »
I just bought some PTS yesterday... would a transition be smooth / would I lose my stake?

100% snapshot of current PTS blockchain ;)

Offline biophil

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 814
  • Incentives run the world
    • View Profile
    • Sign up for a Bitshares account!
  • BTS: zebulon
Re: Can we just move PTS to DPoS?
« Reply #6 on: September 16, 2014, 02:37:54 PM »
I just bought some PTS yesterday... would a transition be smooth / would I lose my stake?

100% snapshot of current PTS blockchain ;)

It'll be smooth unless your PTS are on Cryptsy...

Sent from my SCH-S720C using Tapatalk 2


Offline infovortice2013

  • Board Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 521
    • View Profile
    • BitShares en español
  • BTS: traderx
Re: Can we just move PTS to DPoS?
« Reply #7 on: September 16, 2014, 04:57:18 PM »
this is a question post to move pts to dpos

or pts its affirmation and pts is being switched to dpos¿?
New Keyoteeid: 5rUhuLCDWUA2FStkKVRTWYEqY1mZhwpfVdRmYEvMRFRD1bqYAL
new08/21 id 5Sjf3LMuYPSeNnjLYXmAoHj5Z6TPCmwmfXD6XwDmg27dwfQ

Offline Method-X

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1131
  • VIRAL
    • View Profile
    • Learn to code
  • BTS: methodx
Re: Can we just move PTS to DPoS?
« Reply #8 on: September 16, 2014, 06:39:14 PM »
this is a question post to move pts to dpos

or pts its affirmation and pts is being switched to dpos¿?

PTS is based on proof of work mining, I'm suggesting we announce a snapshot and move it over to delegated proof of stake.

Offline donkeypong

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2331
    • View Profile
Re: Can we just move PTS to DPoS?
« Reply #9 on: September 16, 2014, 07:46:05 PM »
Do it!!! Please!!!

Offline cryptillionaire

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 155
    • View Profile
Re: Can we just move PTS to DPoS?
« Reply #10 on: September 17, 2014, 08:51:43 PM »
I imagine a future PTS where the delegates are development teams for new DACs - the fees helping fund the development. Only good can come from this change!

Offline alphaBar

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 322
    • View Profile
Re: Can we just move PTS to DPoS?
« Reply #11 on: September 23, 2014, 11:58:12 PM »
Any word on whether anyone has forked a generic BTS Toolkit? I assume this is relatively simple to do, and I would think the DNS and Vote DACs had to do this already. I'm really suspicious about why this is taking so long...

Offline donkeypong

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2331
    • View Profile
Re: Can we just move PTS to DPoS?
« Reply #12 on: September 24, 2014, 12:29:42 AM »
Any word on whether anyone has forked a generic BTS Toolkit? I assume this is relatively simple to do, and I would think the DNS and Vote DACs had to do this already. I'm really suspicious about why this is taking so long...

Probably because they're all still working out kinks in BitShares X. Once that is set, I think some of the talented developers will be freed up do address other projects.

Offline testz

Re: Can we just move PTS to DPoS?
« Reply #13 on: September 24, 2014, 12:31:49 AM »
Any word on whether anyone has forked a generic BTS Toolkit? I assume this is relatively simple to do, and I would think the DNS and Vote DACs had to do this already. I'm really suspicious about why this is taking so long...

As you probably remember... https://bitsharestalk.org/index.php?topic=7097.msg94912#msg94912

Offline alphaBar

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 322
    • View Profile
Re: Can we just move PTS to DPoS?
« Reply #14 on: September 24, 2014, 03:08:06 AM »
Any word on whether anyone has forked a generic BTS Toolkit? I assume this is relatively simple to do, and I would think the DNS and Vote DACs had to do this already. I'm really suspicious about why this is taking so long...

As you probably remember... https://bitsharestalk.org/index.php?topic=7097.msg94912#msg94912

testz - I guess I assumed this would be your primary responsibility. Are you working on this, or will you be waiting until toast or some other DAC developer does it? Invictus already stated they will not be doing this. Not much guidance on who is responsible for this, other than "wait and see."

 

Google+