Author Topic: Η συνέχεια της πλατφόρμας του OpenLedger με το ShareBits.io και το BitShares 2.0  (Read 629 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline killerjoegreece

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
    • View Profile
Το ShareBits.io ανοίγει την πόρτα της αλυσίδας συναλλαγών μεσω εφαρμογών στον απλό χρήστη χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά φιλοδορήματα.

Μια νέα πρωτοβουλία του ανταλλακτηρίου CCEDK της Δανίας και του σόου Beyond Bitcoin που στοχεύει να ανοίξει τα οφέλη των κρυπτονομισμάτων σε λύσεις μαζικής αγοράς, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών των κοινωνικών δικτύων και των δημιουργών περιεχομένου.

Το Bitcoin πλησιάζει τα έβδομα γενέθλια του, αλλά αν και η ιδέα των κρυπτονομισμάτων σταθερά κερδίζει έδαφος δεν έχει βρει ακόμη την έγκριση της μαζικής αγοράς ή την εφαρμογή που "σκοτώνει". Το πρόβλημα της διείσδυσης στην αγορά είναι αυτό που το ShareBits.io ελπίζει να αντιμετωπίσει μέσω της στόχευσης των καταναλωτών της μαζικής αγοράς. Το Sharebits.io είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα για λύσεις λογισμικού που φέρνουν μαζική υιοθέτηση στα κρυπτονομίσματα - καθιστώντας το μια γρήγορη, φθηνή και εύκολη για οργανισμούς να διανείμουν κρυπτονομίσματα σε μεγάλο αριθμό χρηστών τους.

Η Freebie, η ομάδα πίσω απο το Sharebits.io, παρέχει υψηλής κλίμακας λύσεις ταχύριθμου λογισμικού για επιχειρήσεις και επαγγελματίες που εργάζονται στην κρυπτόσφαιρα. Η εταιρεία έχει κατασκευάσει την εφαρμογή της πάνω στην πλατφόρμα Openledger BitShares, η οποία έχει σχεδιαστεί για την σύγχρονη αγοράς των καταναλωτών - σε αντίθεση με την πρωτοποριακή αλλά αργή αλυσίδα συναλλαγών του Bitcoin. Ενώ το Bitcoin έχει χρόνο μπλόκ τα δέκα λεπτά και χαμηλό όγκο συναλλαγών (το θέμα της κλιμάκωσης του μεγέθους των μπλόκ είναι μια πικρή συζήτηση στην κοινότητα), το BitShares προσφέρει ένα εντυπωσιακό μέγεθος, τις 100.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, επιβεβαιώσεις που λαμβάνονται σε δευτερόλεπτα, και η χρέωση είναι τόσο χαμηλή όσο το ένα τέταρτο των τελών του Bitcoin.

Κοινωνικές Κοινότητες

Το Sharebot των ShareBits «θα επιτρέψει στις εταιρείες και τους ιδιώτες να διανέμουν νομίσματα για τους χρήστες τους σε ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών πλατφορμών - σε φόρουμ, στο Reddit, το Facebook, το Twitter, το Qora και πολλά άλλα. Η ιδέα είναι να φέρει την ίδια οικονομική ελευθερία και τη δύναμη στους χρήστες των μέσων που το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν φέρει στην ανταλλαγή των πληροφοριών και του περιεχομένου. Θα επιτρέψει να αξιοποιηθούν εμπορικά σήματα της παρουσίας τους σε αυτές τις πλατφόρμες μέσω της επιβράβευσης των συνεργατών και των κοινοτήτων, τη δημιουργία νέων οικονομιών κοινής χρήσης εκτός της επιρροής των κεντρικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Παρακάμπτοντας τις τράπεζες και τους επεξεργαστές πληρωμής επιτρέποντας την άμεση και με χαμηλό κόστος διανομή των οικονομικών ανταμοιβών για τις ευεργετικές του δραστηριότητες.

Η ενοποίηση με το CCEDK και την ναυαρχίδα "nanocard" τους - μια κρυπτο-χρεωστική κάρτα που συνδυάζει την ασφάλεια και την ανεξαρτησία της αλυσίδας συναλλαγών με την ευκολία μιας τραπεζικής κάρτας - σημαίνει ότι οι χρήστες θα είναι σε θέση να αποσύρουν τις ανταμοιβές σε μετρητά από οποιοδήποτε ΑΤΜ. Αυτό θα έχει εκτεταμένες συνέπειες για τους δημιουργούς περιεχομένου και άλλους ελεύθερους επαγγελματίες. Οι άνθρωποι του CCEDK ελπίζουν ότι θα τροφοδοτήσει την άνοδο μιας νέας οικονομίας και νέους τρόπους εμβασμάτων.

Το ShareBits είναι χτισμένο στην OpenLedger (BitShares 2.0) πλατφόρμα και επιτρέπει την προώθηση περιεχομένου, το πρόγραμμα συνεργατών και τα νομίσματα ανταμοιβής. Ως ειδική προσφορά, για νέους λογαριασμούς που δημιουργήθηκαν κατά το μήνα Νοέμβριο θα λάβετε QBits ως δώρο. Τα QBits είναι ένα περιουσιακό στοιχείο που δημιουργήθηκε απο το Openledger για εμπορικούς σκοπούς, με βάση το cryptocurrency Qora, επιτρέποντας στο Openledger να ανταμείψει όλους τους ενεργούς χρήστες με κάτι που έχει αξία τώρα και στο μέλλον. Επιπλέον, οι χρήστες θα είναι σε θέση να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα νέων θυγατρικών, οι οποίες θα κερδίσουν εισόδημα για κάθε νέο χρήστη που υπογράφει μέσω του συνδέσμου της παραπομπής τους (ανοικτή στα μέλη "εφόρου ζωής" και σε εκείνους που έχουν ετήσια συνδρομή). Οι χρήστες που θα αναφέρουν άλλους θα λαμβάνουν το 60% του συνόλου των τελών που εισπράττονται από εκείνους που φέρνουν στο BitShares.

Το CCEDK συνεχίζει να προσθέτει νέα και πρωτοποριακά έργα στην πλατφόρμα του, συμπεριλαμβανομένου και του Qora Qbits. Για να συνδέσουμε αυτά τα έργα μαζί, η ομάδα του CCEDK έχει δημιουργήσει ένα ειδικό κουπόνι που ονομάζεται Obits. Αυτό θα ξεκινήσει την 1η Δεκεμβρίου (ιδιωτικές πωλήσεις ήδη λαμβάνουν χώρα) και θα αντιπροσωπεύει ένα ευρύ φάσμα πρωτοβουλιών που βασίζεται στο OpenLedger. Το Obits θα δώσει σε απλούς πελάτες λιανικής την ευκαιρία να επωφεληθούν από την αστάθεια των κρυπτονομισμάτων, χωρίς να απαιτείται βαθιά κατανόηση των αγορών.


Ειλικρινά δικός σας,

Ronny Boesing

Διευθύνων Σύμβουλος

 
CCEDK / Ανταλλακτήριο νομισμάτων Δανία ApS

Tyttebaervej 6, Hune

DK-9492 Blokhus

Τηλέφωνο Γραφείου: +45 36 98 11 50
Κινητό Τηλέφωνο: +45 50 320 000/45 42 70 77 70

Ιστοσελίδα: www.ccedk.com

Διεύθυνση EMail: ronny[member=23432]ccedk[/member].com
Λογαριασμός Skype: ronnyboesing
Σελίδα στο Twitter: https://twitter.com/CCEDK_
Σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/CCEDK
Σελίδα στο Linkedin: https://www.linkedin.com/pub/ronny-boesing/20/617/65b


Please read also article in Forbes Magazine:
ShareBits.io's Launch Bringing 'Crypto' Technology To Mass-Market Solutions
http://www.forbes.com/sites/rogeraitken/2015/11/15/sharebits-ios-launch-bringing-crypto-technology-to-mass-market-solutions/

Media: e-mail Ronny Boesing on ronny[member=23432]ccedk[/member].com for interview, quotes etc.
« Last Edit: November 16, 2015, 10:16:03 am by killerjoegreece »