Author Topic: OBITS: μια μετοχή του μέλλοντος, ένα κουπόνι εκτίμησης  (Read 583 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline killerjoegreece

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
    • View Profile

OBITS: μια μετοχή του μέλλοντος, ένα κουπόνι εκτίμησης!

Το Δανέζικο ανταλλακτήριο CCEDK ξεκινά τα Obits: ένα νόμισμα που προσφέρει στους κατόχους του ένα μερίδιο στις τρέχουσες και στις μελλοντικές πηγές εσόδων.
 
Η ζωή κινείται γρήγορα στα κρυπτονομίσματα. Νέες εξελίξεις συμβαίνουν σε σχεδόν καθημερινή βάση, οι αγορές κινούνται με υπερτροφοδοτούμενη μεταβλητότητα και νομίσματα, κοινότητες και επιχειρήσεις κάνουν άνοδο και πτώση σε ένα καρδιοχτύπι. Υπάρχουν πάρα πολά που πρέπει να παρακολουθείτε, δεν υπάρχει τρόπος να αφομοιώσει όλες αυτές τις πληροφορίες και δεν υπάρχει και ευθύς τρόπος για να βγάλετε κέρδος απο τις πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες που συχνά θάβονται μαζί με τις απάτες τους κλώνους και τα σκουπίδια που εξακολουθούν να συσσωρεύονται στο οικοσύστημα.
 
Αυτό είναι ένα θέμα που το Δανέζικο ανταλλακτήριο CCEDK θέλει να αντιμετωπίσει με το λανσάρισμα ενός νέου νομίσματος που ονομάζεται Obits.
 
Το νόμισμα θα φιλοξενηθεί στο αποκεντρωμένο σύστημα OpenLedger, η οποία είναι η ντε φάκτο  πλατφόρμα του Bitshares. Περιγράφεται ως μια επαναστατική πλατφόρμα fintech, το OpenLedger έχει σαν στόχο να προσφέρει τα πλεονεκτήματα της αποκέντρωσης και του έλεγχο των ισοζυγίων με την ταχύτητα και την ικανότητα των τακτικών ανταλλαγών. Θα λειτουργεί ως μια συνεργασία μεταξύ του CCEDK, της αλυσίδας συναλλαγών και εμπειρογνωμόνων της Cryptonomex και τους προγραμματιστές του εργαλείου Graphene, απο την οποία η πλατφόρμα τροφοδοτείται.

 
Ως βασική πτυχή του ανταλλακτηρίου ο Ronny Boesing ελπίζει ότι θα αποδειχθεί καταλύτης για ένα νέο είδος διαμοιραζόμενης οικονομίας, το Obits θα επιτρέπει στους κατόχους του να επωφεληθούν από τα τέλη της διαπραγμάτευση και τις παραπομπές στην πλατφόρμα OpenLedger. Περισσότερο από αυτό, όμως, αντιπροσωπεύει ένα μερίδιο των εσόδων που προέρχονται από τις μελλοντικές πρωτοβουλίες που θα προστεθούν στο CCEDK, συμπεριλαμβανομένης της πύλες κανονικών χρημάτων, το Ripple, το PayPal τη NanoCard και πολλά άλλα.
 
"Το [url=http://obits.io/]Obits
βασίζεται στα τέλη μιας σειράς από κέντρα κέρδους μέσα από OpenLedger και πολλές ευκαιρίες του διατίθενται με την ντε φάκτο Bitshares αποκεντρωμένη πλατφόρμα συναλλαγών. Είναι ένα πλήρες διακριτικό καλής δουλειάς,με αύξανόμενη μόνο αξία, και κάθε ένα μικρό κομμάτι του OpenLedger  - ένα μερίδιο του μέλλοντος", σχολιάζει ο Boesing. Η ελπίδα είναι ότι το Obits θα επιτρέψει απλούς χρήστες του διαδικτύου να επωφεληθούν από τις μυριάδες των διαθέσιμων κρυπτο , καθώς η μεταβλητότητα είναι που πιο συχνά απωθεί τους νεοεισερχόμενους.
 
Το Obits πριν την εκκίνηση

Το Obits θα πάει για πώληση προς το κοινό, την 1η Δεκεμβρίου, με περίπου το 20% της συνολικής προσφοράς να είναι διαθέσιμο για προ-πώληση. Όλες τις προπωλήσεις διαχειρίζεται προσωπικά ο διευθύνων σύμβουλος του CCEDK Ronny Boesing, με τον οποίο μπορείτε να έρθει σε επαφή στο ronny[member=23432]ccedk[/member].com.
 
Είναι δυνατόν να αγοράσετε obits κατα την προπώληση με  BTC, LTC, BTS, ΝΒΤ , Ευρώ, Δολλάρια ή Γιέν.

Μόλις αγοραστούν τα κουπόνια θα φιλοξενούνται στο OpenLedger. Ως ένα αποκεντρωμένο αυτόνομο ανταλλακτήριο, οι συμμετοχές των χρηστών είναι πάντα δυνατό να ελεγχθούν και τα υπόλοιπα είναι πάντα διαθέσιμα σε πλήρη μορφή (σε αντίθεση με τις τράπεζες που λειτουργούν σε ένα κλασματικό αποθεματικό σύστημα). Τελικά, η αξία των Obits θα εξαρτηθεί από τα επίπεδα δραστηριότητας στο πλαίσιο των συστημάτων OpenLedger και CCEDK, αντί να εξαρτάται από την κερδοσκοπία, όπως τόσα άλλα νομίσματα.
 
Όχι μόνο αυτό, αλλά οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως τους παραδοσιακούς μετόχους, να είναι σε θέση να ψηφίσουν και να λαμβάνουν μέρος στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων. Η επιρροή τους θα είναι ευθέως ανάλογη με την ποσότητα των Obits που διαθέτουν.
 
Η τακτική εξαγοράς κατά την πρώτη ημέρα κάθε μήνα, που χρηματοδοτείται από τα κέρδη του χρηματιστηρίου, θα παρέχει τη δυνατότητα ρευστότητα για όσους θέλουν να εξαργυρώσουν. Αυτές οι μάρκες θα καούν και θα μειωθεί η προμήθεια των υπόλοιπων Obits αύξάνοντας την αξίας τους. «Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτοί που κάθεται πίσω στο τέλος με τις τελευταίες διαθέσιμες μάρκες θα πρέπει να κάθονται πάνω σε ένα χρυσωρυχείο!», Λέει ο Boesing. Παρά το γεγονός ότι αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι πάντα σε προσφορά, θα είναι ιδιαίτερης σημασίας στα πρώτα στάδια ως μια αποκεντρωμένη λογική το Obits φυσικά θα έχει το εμπόριο με βάση ομότιμους χρήστες στο OpenLedger, ακριβώς όπως οποιοδήποτε άλλο κρυπτονόμισμα. Όλα τα κέρδη θα είναι επαληθεύσιμα, δεδομένου ότι θα είναι ορατά σε όλους στην αλυσίδα συναλλαγών.

Καλως ορίστε τους προωθητές, τους συνεργάτες και το προγραμμα ανταμοιβής νομισμάτων

Ως ειδική προσφορά, σε νέους λογαριασμούς που δημιουργήθηκαν κατά το μήνα Νοέμβριο θα λάβετε QBits ως επιβράβευση. Τα QBits είναι ένα περιουσιακό στοιχείο που δημιουργήθηκε για το OpenLedger για εμπορικούς σκοπούς, με βάση το νόμισμα Qora, επιτρέποντας στο OpenLedger να ανταμείψει όλους τους ενεργούς χρήστες με κάτι που έχει αξία τώρα και στο μέλλον. Επιπλέον, οι χρήστες θα είναι σε θέση να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα θυγατρικών, οι οποίες θα κερδίζουν εισόδημα για κάθε νέο χρήστη που υπογράφει σε αυτές μέσω του συνδέσμου της παραπομπής τους (ανοικτή στα μέλη εφόρου ζωής και σε εκείνους που έχουν ετήσια συνδρομή). Θα λαμβάνουν το 60% του συνόλου των τελών που εισπράττονται από εκείνους που φέρνουν στο Bitshares.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.obits.io.
« Last Edit: November 19, 2015, 10:40:00 am by killerjoegreece »