Author Topic: PTS and NRS GPU Miner PtsGPUz v0.5b for Windows(GTX 750Ti~820cpm)  (Read 103429 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline oddworld

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 37
    • View Profile
Re: ProtoShares CUDA GPU Miner Windows binary version v0.3
« Reply #61 on: January 14, 2014, 12:48:59 pm »
What CPM could I expect with a tesla M2090? How about a tesla m2070Q?
Each have 384 bus and 6 gig VRAM.

Offline aasl

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 45
    • View Profile
Re: ProtoShares CUDA GPU Miner Windows binary version v0.3
« Reply #60 on: January 14, 2014, 12:30:06 pm »
but the program is nicely written. compared to other cuda miners, I think this one has best performance! well done! It will be better if a linux version can be provided :)

Offline Ivsh1n

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: ProtoShares CUDA GPU Miner Windows binary version v0.2a beta
« Reply #59 on: January 14, 2014, 11:46:04 am »
I don't know the reason for this now. It should be "cudaMemcpy failed". Maybe because hardware error?
What kind of harware error it maybe? I overclock my GPU, maybe that is reason?
It's strange. I have 880 cpm and miner uses 690 mb memory GPU. After lose speed with error it's mine, but slowly, and use memory like before losing
It seems not only cudaMemcpy failed, but also the following cudaFree failes.
Maybe display driver crash happen, and you ignore the prompt.
Try to set your GPU to it's default frequency.

Display driver don't crash and there is no promt.
Set default frequency, try to mine without error :)

Offline qiqiji

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
    • View Profile
Re: ProtoShares CUDA GPU Miner Windows binary version v0.3
« Reply #58 on: January 14, 2014, 07:45:33 am »
GTX480(480SP,384bit)
GTX580(512SP,384bit)
GTX295 dual core (240SP each,448bit)

GTX480 has 880cpm, can other two's cpm can be calc?

which one is best for PTS mining?
« Last Edit: January 14, 2014, 08:37:45 am by qiqiji »

Offline dongboy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: ProtoShares CUDA GPU Miner Windows binary version v0.3
« Reply #57 on: January 14, 2014, 06:15:30 am »
gtx690 1660 c/m
DGA 2400 c/m?

Offline jly77

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: ProtoShares CUDA GPU Miner Windows binary version v0.3
« Reply #56 on: January 14, 2014, 04:31:23 am »
My Quadro k2000 got 240 cpm. Is this speed normal?
Yes, as Quadro k2000 has only 384SP and 128 bit memory bus, for comparison, GTX 660 Ti has 1344SP and 192 bit memory bus.

So memory bus is very important for performance? That explains why GTX570 can get 800+ cpm while GTX660TI can only get 600 cpm?

Offline abc123

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 59
    • View Profile
Re: ProtoShares CUDA GPU Miner Windows binary version v0.3
« Reply #55 on: January 14, 2014, 03:29:44 am »
My Quadro k2000 got 240 cpm. Is this speed normal?
Yes, as Quadro k2000 has only 384SP and 128 bit memory bus, for comparison, GTX 660 Ti has 1344SP and 192 bit memory bus.

Offline ksi

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 43
    • View Profile
Re: ProtoShares CUDA GPU Miner Windows binary version v0.3
« Reply #54 on: January 14, 2014, 03:01:26 am »
My Quadro k2000 got 240 cpm. Is this speed normal?
PTS: PiHnXwebXJeCMKXcGynNQHWDV6L8pE7mTS

Offline canuck

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 30
    • View Profile
Re: ProtoShares CUDA GPU Miner Windows binary version v0.2a beta
« Reply #53 on: January 14, 2014, 02:47:58 am »
thx, was afraid that was it, wary of joining another pool for lack of organizational skills (aka memory) to remember where all my shares end up... ha!

Gforce GT630

Don't use wide memory bus version miner core on CUDA
Connected to server using x.pushthrough(xpt) protocol
xptServer_receiveData(): Packet exceeds 2mb size limit
Connection to server lost - Reconnect in 21 seconds
It seems that you are trying to connect pool (IP:Port) that don't support xpt protocol.

Offline abc123

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 59
    • View Profile
Re: ProtoShares CUDA GPU Miner Windows binary version v0.2a beta
« Reply #52 on: January 14, 2014, 02:23:48 am »
Gforce GT630

Don't use wide memory bus version miner core on CUDA
Connected to server using x.pushthrough(xpt) protocol
xptServer_receiveData(): Packet exceeds 2mb size limit
Connection to server lost - Reconnect in 21 seconds
It seems that you are trying to connect pool (IP:Port) that don't support xpt protocol.

Offline canuck

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 30
    • View Profile
Re: ProtoShares CUDA GPU Miner Windows binary version v0.2a beta
« Reply #51 on: January 14, 2014, 02:13:19 am »
Gforce GT630

Don't use wide memory bus version miner core on CUDA
Connected to server using x.pushthrough(xpt) protocol
xptServer_receiveData(): Packet exceeds 2mb size limit
Connection to server lost - Reconnect in 21 seconds

Offline wilz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: ProtoShares CUDA GPU Miner Windows binary version v0.2a beta
« Reply #50 on: January 13, 2014, 06:10:49 pm »
I have been running the recent version 2 hours for now. A slight increase in performance with factory oc gtx 560 ti (from ~515col/min to 540col/min). Nice work :)

Offline abc123

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 59
    • View Profile
Re: ProtoShares CUDA GPU Miner Windows binary version v0.2a beta
« Reply #49 on: January 13, 2014, 03:18:56 pm »
Now the miner is updated to version 0.3
Main change:
1. May support SM 1.2 Nvidia device, need to be tested.
2. May can be run on display cards with less video memory, need to be tested.
3. Performance increase for large memory bus width device (eg. 384bit).
   The net performance of GTX 480, 480SP, 384bit increase from 800 c/min to 880 collisions/minute.

Offline abc123

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 59
    • View Profile
Re: ProtoShares CUDA GPU Miner Windows binary version v0.2a beta
« Reply #48 on: January 13, 2014, 07:16:25 am »
I don't know the reason for this now. It should be "cudaMemcpy failed". Maybe because hardware error?
What kind of harware error it maybe? I overclock my GPU, maybe that is reason?
It's strange. I have 880 cpm and miner uses 690 mb memory GPU. After lose speed with error it's mine, but slowly, and use memory like before losing
It seems not only cudaMemcpy failed, but also the following cudaFree failes.
Maybe display driver crash happen, and you ignore the prompt.
Try to set your GPU to it's default frequency.
« Last Edit: January 13, 2014, 02:56:19 pm by abc123 »

Offline Ivsh1n

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: ProtoShares CUDA GPU Miner Windows binary version v0.2a beta
« Reply #47 on: January 12, 2014, 02:06:27 pm »
I don't know the reason for this now. It should be "cudaMemcpy failed". Maybe because hardware error?

What kind of harware error it maybe? I overclock my GPU, maybe that is reason?

It's strange. I have 880 cpm and miner uses 690 mb memory GPU. After lose speed with error it's mine, but slowly, and use memory like before losing
« Last Edit: January 12, 2014, 02:11:33 pm by Ivsh1n »