Author [EN] [ZH] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] [EN] [ZH] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] [EN] [ZH] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] Topic: Transaction Fees (Protoshares Wallet)  (Read 999 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rtorfeh

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Transaction Fees (Protoshares Wallet)
« on: November 14, 2013, 07:23:10 PM »

the default fees in the wallet is 0;
Shall we change that ?

Offline Bitstrader

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 63
    • View Profile
Re: Transaction Fees (Protoshares Wallet)
« Reply #1 on: November 15, 2013, 03:17:27 AM »
I was unable to send 0.5 PTS without a fee anyway, so I guess I have no need to change mine, couple days ago

Offline radix

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Transaction Fees (Protoshares Wallet)
« Reply #2 on: November 16, 2013, 06:12:55 AM »
I can't even get the stupid wallet to work... every other time I open it, it claims the chain is corrupt and has to reload it. I don't touch it otherwise, no malware, no virus... it just decides it needs to reload the entire chain.

Rather annoying/

Offline Bitstrader

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 63
    • View Profile
Re: Transaction Fees (Protoshares Wallet)
« Reply #3 on: November 16, 2013, 06:30:46 AM »
I can't even get the stupid wallet to work... every other time I open it, it claims the chain is corrupt and has to reload it. I don't touch it otherwise, no malware, no virus... it just decides it needs to reload the entire chain.

Rather annoying/

Is this version 0.2.0? its late, but if I remember correctly I was having a problem and had to search the forum for a fix, and found this http://bitsharestalk.org/index.php?topic=370.0 I could not figure out how to update wallet, but I guess when the block chain forks you need to get the latest version of the client.

 

Google+